لغو ممنوعیت سفر به آمریکا
لغو قانون منع ورود ایرانیان به آمریکا
ورود به خاک ایالات متحده ی آمریکا، برای تمامی ایرانیان، به دلیل اولین فرمان اجرایی دونالد ترامپ، ممنوع شده است. با این حال، به دلیل تجدید نظر دیوان عالی ایالات متحده ی آمریکا، فرمان اجرایی جدید با برچسب اجرایی ۳٫۰ صادر شد. چرا که فرمان صادرشده، سومین فرمان اجرایی رئیس جمهور ترامپ، در مورد این موضوع بود. به همین دلیل قانون منع ورود ایرانیان و دیگر اتباع لغو شد.
فرمان اجرایی، ورود اتباع هشت کشور را به خاک آمریکا ممنوع کرد:
- ایران
- چاد
- لیبی
- کره شمالی
- سوریه
- ونزوئلا
- یمن
- سومالی
کشور چاد از زمان فرمان اجرایی، از فهرست فرمان ممنوعیت ورود اتباع چند کشور به آمریکا، خارج شده است. اما بقیه ی کشورهای ذکر شده هنوز مشمول این فرمان اجرایی می باشند. با این وجود ایرانیان هنوز هم می توانند طبق استثناهایی، واجد شرایط برای معاف شدن از این قانون گردند.
معافیت:
این بیانیه، حاوی معافیت هایی برای افراد خاص مانند ساکنان دائمی قانونی، و همچنین اتباع دو گانه که با پاسپورت کشورهایی که در این فرمان هدف قرار ندارند مسافرت می کنند، می شود. در واقع این افراد تحت این شرایط، از ورود به آمریکا منع نشده اند، و مشمول این قانون نمی شوند. برای اتباع کشورهایی که واجد شرایط این معافیت ها نمی باشند، اما با توجه به طرح این بیانیه مبنی بر معافیت از قانون منع ورود به آمریکا با در نظر گرفتن سه معیار زیر، می توانند مشمول معافیت از این قانون شوند:
- اگر منع ورود به کشور آمریکا، موجب مشقت و رنج زیادی برای فرد شود.
- ورود فرد به آمریکا در جهت منافع ملی این کشور باشد.
- ورود فرد، تهدید یا خللی برای امنیت ملی یا امنیت عمومی ایجاد نکند.

۱- چه سختی هایی به عنوان مشقت و رنج زیاد در نظر گرفته می شود؟
اولین الزام برای معاف شدن از این قانون، رنج و مشقت می باشد. برای درک بهتر این مسئله، از یک مثال استفاده خواهیم کرد، و سپس به توضیح این پروسه خواهیم پرداخت.
به عنوان مثال، اگر مادربزرگی که یک شهروند ایرانی است، در امریکا فرزندی داشته باشد که یک شهروند آمریکایی محسوب می شود. به خاطر جدا شدن از فرزندش، به دلیل وابستگی عاطفی به او، رنج و مشقت زیادی را تحمل می کند، به احتمال زیاد این مسئله به عنوان مشقت و رنج زیاد در نظر گرفته خواهد شد.
۲- اینکه ورود ایرانیان باید در جهت منافع ملی کشور آمریکا باشد.
همانطور که می توانید حدس بزنید، ورود مادربزرگ ها به آمریکا در جهت منافع ملی این کشور خواهد بود. به دلیل اینکه تقویت رابطه ی نزدیک خانوادگی بین شهروندان آمریکایی و اعضای خانواده آنها، در جهت منافع آمریکا می باشد.
روابط خانوادگی نزدیک، وحدت شهروندان را ارتقا می بخشد. موجب تقویت اعتماد دولت می شود. شهروندان شاد منجر به شهروندان مولد می شود که به تولید ناخالص ملی کمک می کند.
بنابراین این، ورود مادربزرگها، در جهت منافع آمریکا خواهد بود. در نهایت باید معیار و شرط ۳ را، برای فهم این مسئله که آیا مادربزرگ مشمول قانون معافیت می شود، مد نظر قرار دهیم.
۳- نهایتا ورود مادربزرگها به ایالات متحده ی آمریکا، خطری برای امنیت ملی ایجاد نمی کند.
با نشان دادن این مسئله که مادربزرگ هرگز دستگیر نشده است، مسن است، و اینکه ارتباطات نزدیک خانوادگی او، امنیت ملی ایالات متحده ی آمریکا را در معرض هیچ خطری قرار نمی دهد. می توان از مزیت شرط و معیار سوم نیز برای معافیت بهره مند شد.
نکته مهم
این ها تنها مثال هایی هستند که احتمالا از ساده ترین شواهد و مدارک قانع کننده که به ذهنم می رسید، به عنوان نمونه استفاده کردم. به هر حال مهم است که با یک وکیل مدافع مجاز، که متخصص مهاجرت نیز می باشد، تماس بگیرید.
چرا که اکثر وکلای مدافع و تقریبا تمام مهاجران ایرانی هیچ راه حل و ایده ای برای چگونگی کارکرد این پروسه ندارند. تاکتیک ها و روش های خاصی وجود دارد که باید به منظور اثبات پرونده شما، پیگیری و دنبال شود.
شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید
مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !
شماره تماس:
۰۲۱۸۸۹۸۵۱۷۸
۰۲۱۸۸۹۸۵۱۷۹
۰۲۱۸۸۹۸۵۱۸۰