Business is booming.

مهاجران خاص همسر و فرزندان

مهاجران خاص همسر و فرزندان
355

مهاجران خاص همسر و فرزندان

اگرازدواج کرده اید یا بچه های زیر ۲۱ سال دارید، آن ها می توانند از گرین کارت مخصوص مهاجران خاص همسر و فرزندان  استفاده کنند. همسر و فرزندان شما می توانند به عنوان بستگان همراه کارت سبز دریافت کنند.

کافیست مدارک لازم جهت اثبات روابط خانوادگی را ارائه کنید. در بعضی از دسته های مهاجرتی خاص، آنها باید فاکتورهای بیشتری، همچون طول مدت زندگی با شما را ثابت کنند.

احتیاط

هر کسی بر اساس غیرقابل قبول بودن، می تواند درخواست کارت سبزش رد شود. اگر سابقه دستگیری به دلیل ارتکاب به جرم دارید، در یک درخواست مهاجرت دروغ گفته اید، به یک افسر مهاجرت دروغ گفته اید یا از یک بیماری جسمی یا روحی خاص رنج می برید، می توانید برای دریافت کارت سبز غیرقابل قبول باشید. در برخی موارد، چشم پوشی از غیرقابل پذیرش بودن، می تواند در دسترس باشد.

 

چک لیست برای درخواست  تنظیم وضعیت

فرم ها
فرم I-485
هزینه تشکیل پرونده (اخیراً ۱۰۷۰ دلار برای متقاضیان ۱۴ تا ۷۹ ساله، ۶۳۵ دلار برای متقاضیان زیر ۱۴ سال که به عنوان مشتق همزمان با والدین خود تکمیل پرونده می کنند. و ۹۸۵ دلار برای متقاضیان ۷۹ ساله و بالاتر یا متقاضیان زیر ۱۴ سال که به تنهایی تکمیل پرونده می کنند)

بعلاوه، اگر به طور غیر قانونی در ایالات متحده هستید، اما تحت قانون قدیمی مجاز به تنظیم وضعیت هستید، باید ۱۰۰۰ دلار جریمه پرداخت کنید. چک و حواله پول پذیرفته می­ شود.

اما توصیه می کنیم هرگز از طریق پست پول نقد ارسال نکنید. www.uscis.gov با مراجعه به این سایت هزینه ها را دوباره چک کنید.

فرم I-485A ( تنها اگر به منظور تنظیم وضعیت جریمه ۱۰۰۰ دلاری پرداخت خواهید کرد.)
فرم G-325A
فرم I-765 ( اختیاری، در صورت درخواست اجازه کار). در فرم I-765، سوال ۱۶، (C)(9) را پاسخ دهید.
I-131، درخواست برای سند مسافرت (advance parole ) در صورتی که فکر می کنید طی روند بررسی درخواست خود لازم است به خارج از ایالات متحده سفر کنید می‌تواند از این استفاده کنید.
اسناد و مدارک (به خاطر داشته باشید تمامی اسناد و مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود)
کپی اطلاعیه تایید I-360 شما (مگر اینکه همزمان فرم I-360 را تکمیل کنید )
شواهد واجد شرایط بودن برای دسته بندی که تحت آن اقدام کرده اید.
کپی گواهی تولد طولانی مدت برای شما و هر یک از بستگان همراه شما.
سند ازدواج، اگر ازدواج کرده اید و همسر خود را همراه می آورید.
اگر هم شما یا همسرتان قبلا ازدواج کرده اید، کپی های طلاق و گواهی های مرگ نشان دهنده پایان تمام ازدواج های قبلی است.
کپی کارت I-94 (پشت و رو) برای شما و هر خویشاوند همراه (کارت سفید کوچک که در پاسپورت قرار دارد)
گزارش تست پزشکی خود و هرکدام از خویشاوندان همراه (فرم I-693پر شده و امضا شده توسط پزشک معتمد اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده و پاکت مهر و موم شده و باز نشده ارائه شده توسط دکتر.

هزینه هر تست بسته به دکتر، معمولا حدود ۱۵۰ دلار است. این تست شامل شرح حال پزشکی، آزمایش خون، اشعه ایکس قفسه سینه و واکسیناسیون در صورت نیاز است. زنان حامله می توانند پس از تولد نوزاد خود تحت اشعه ایکس قرار بگیرند.

مهاجران خاص همسر و فرزندان

محتوای بعدی را بخوانید : روند درخواست مهاجرت برای افراد خاص

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.