Business is booming.

درخواست برای کارت سبز مهاجران خاص

کارت سبز مهاجران خاص
44

درخواست برای کارت سبز مهاجران خاص

هنگامی که درخواست ویزا تصویب و تاریخ اولویت شما جاری شد می‌توانید برای کارت سبز مهاجران خاص اقدام کنید. اگر در دسته ای هستید که همسر یا فرزندان می توانند همراه شما باشند، هر کدام از آنها برای کارت سبز باید پرونده جداگانه ای تشکیل دهند.  یک بخش بزرگ درخواست کار سبز ثابت کردن این است که برای ورود به آمریکا غیر قابل قبول نیستید. در رابطه با زمینه‌های غیر قابل قبولی فصل ۳ را مرور کنید. با این حال، توجه داشته باشید، دسته نوجوانان مهاجر ویژه از بسیاری از زمینه‌های غیرقابل قبولی معاف هستند. از جمله احتمال تبدیل شدن به یک هزینه عمومی و نیاز برای یک ویزای مهاجرتی مناسب یا  گواهینامه کار. کارت سبز مهاجران خاص

پرونده درخواست خود را کجا تکمیل کنی

مهمترین سوال این مرحله فرایند این است که پرونده درخواست خود را کجا تکمیل کنید؛ در ایالات متحده یا در یک کنسولگری ایالات متحده در کشوری دیگر. کارت سبز مهاجران خاص

باید قبلاً  انتخاب خود را در فرم I-360 انجام داده باشید اما مجاز به تغییر آن هستید بنابراین ارزشش را دارد که این سوال را بازبینی کنید.

اگر اکنون در خارج از ایالات متحده زندگی می کنید.

پاسخ این سوال برای افرادی که در خارج از ایالات متحده زندگی می کنند روشن است.  شما در یک کنسولگری محلی ایالات متحده تشکیل پرونده خواهید داد و قبل از ورود به ایالات متحده  در همان کنسولگری در یک مصاحبه شرکت خواهید کرد. (این روش پردازش کنسولی نامیده می شود.)

 اگر  در حال حاضر در ایالات متحده زندگی می کنید.

 پاسخ این سوال برای درخواست کنندگانی که از قبل در آمریکا هستند اندکی پیچیده تر است. به طور معمول، راحت ترین انتخاب تنظیم وضیعت بدون ترک کردن ایالات متحده خواهد بود. در اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده تشکیل پرونده داده و در یک اداره محلی اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده در یک مصاحبه شرکت خواهید کرد. کارت سبز مهاجران خاص

هنگامی که تشکیل پرونده دادید اقامت شما در ایالات متحده قانونی قلمداد خواهد شد و می توانید برای اجازه کار  اقدام کنید.
در صورت بروز مشکل
در صورت بروز مشکل

در صورت بروز مشکل

در صورت بروز مشکل در پرونده می­ توانید در داخل ایالات متحده منتظر تصمیم باشید و بسیاری از درخواست کنندگان کارت سبز این شرایط را ترجیح می دهند. همچنین اگر درخواست شما برای گرین کارت رد شد، در داخل ایالات متحده حقوق بهتری برای استیناف، نسبت به یک کنسولگری ایالات متحده دارید.

یک دستآورد این است که مجاز  به تنظیم وضعیت هستید تنها اگر از قبل به صورت قانونی در ایالات متحده هستید به این معنا که، بر اساس یک ویزای معتبر و غیر قابل انقضا یا شکل دیگری از اجازه (با اندکی استثناء).

مثال

ممکن است با یک ویزای موقت در ایالات متحده هستید. با این حال اگر به صورت غیرقانونی در ایالات متحده زندگی می کنید یا بدون مجوز کار می کنید و یا به صورت غیر قانونی و بدون ویزا تحت برنامه چشم‌پوشی از ویزاوارد ایالات متحده شده اید، از تشکیل پرونده درخواست کارت سبز در درون ایالات متحده منع می شوید. کارت سبز مهاجران خاص

برای کسب اطلاع از اینکه چگونه ممکن است با توجه به یک استثنا از اندک افرادی باشید که بدون توجه به این مسائل مجاز به تنظیم وضعیت می شوند با یک وکیل مهاجرت مشورت کنید. اگر در این دسته قرار نگرفتید، احتمالاً لازم است که با یک وکیل مهاجرت با تجربه مشورت کنید.

نکته

نوجوانان مهاجر خاص، فارغ التحصیلان پزشکی خارجی، پسران و دختران مجرد افسران سازمان های بین المللی و نظامیان قادر به تنظیم وضعیت خواهند بود.  قانون این افراد را از بسیاری از زمینه‌های غیر قابل قبولی برای مهاجرت معاف کرده است. از جمله این نیاز که آنها با یک ویزای مهاجرت مناسب وارد شده اند. علاوه بر این، تصمیم گرفته شده که نوجوانان مهاجر ویژه در ایالات متحده به قید قول شرف آزاد باشند.

این که آیا شما واجد شرایط تنظیم وضعیت هستید یا خیر، شما به جای آن می توانید تصمیم بگیرید که ایالات متحده را ترک کنید و برای کارت سبز خود در یک کنسولگری ایالات متحده در خارج از کشور درخواست بدهید. اگر صدور ویزا در کنسولگری­ها سریعتر از رسیدگی به درخواست های تنظیم وضعیت در دفتر محلی اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده آمریکا است (که امر رایجیست)، ترک ایالات متحده جهت اقدام در یک کنسولگری ایالات متحده در کشوری دیگر، می تواند یک حرکت استراتژیک هوشمندانه باشد.کارت سبز مهاجران خاص

اگر قبلا ۱۸۰ روز یا بیشتر به طور غیر قانونی در ایالات متحده گذرانده اید، و یا بدون بازرسی از مرز عبور کرده اید، قبل از اینکه بروید، اطمینان حاصل کنید غیر قابل قبول نیستید یا منع ورود مجدد سه ساله یا ده ساله ندارید.

در غیر این صورت، می توانید سه یا ده سال در خارج از ایالات متحده گیر کنید.

محتوای بعدی را بخوانید : تنظیم وضعیت در ایالات متحده

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.