Business is booming.

راه های فرار دیپورت از آمریکا

راه های فرار دیپورت از آمریکا
862

موارد نقض حکم دیپورت

پس از اینکه شما درخواست نامه ای را برای گرین کارت، ویزای غیر مهاجرتی، یا سایر وضعیتهای  مهاجرتی تکمیل نمودید. مسئولین مهاجرتی آمریکا می توانند در هر زمانی شما را دیپورت در نظر بگیرند. فرار دیپورت از آمریکا

آنها معمولا تا زمان جلسه مصاحبه ویزا یا گرین کارت شما اشاره ای به این موضوع نمی کنند. آن وقت در هنگام مصاحبه شما را از مشکل مطلع نموده و سپس به شما فرصتی می دهند تا ثابت کنید ظن آنها نسبت به دیپورت شما نادرست می باشد.

و در برخی موارد شما میتوانید درخواست یک استثنای قانونی را داشته باشید.

چهار روش برای مواجهه با رد احتمالی درخواست نامه

با فرض اینکه پرونده شما بلافاصله و بی درنگ رد نشده است. چهار روش برای مواجهه با رد احتمالی درخواست نامه شما توسط مسئولین مهاجرتی  به خاطر موارد دیپورت بودن وجود دارد:

  • در مورد بیماریهای روانی یا جسمی ، شاید شما قادر به مداوا و درمان آن بیماری باشید.
  • شما می توانید ثابت نمایید که مشمول آن دسته از شرایط دیپورت از آمریکا نمی باشید. به عنوان مثال در مورد غیر قابل پذیرش بودن به خاطر سابقه کیفری ، ممکن است که شما بتوانید به دادگاه جنایی رفته و دادگاه  را مجاب به لغو محکومیت خود بکنید.
  • شما می توانید ثابت کنید که اتهام دیپورت  علیه شما اشتباه بوده و به کلی نادرست است.
  • شما می توانید درخواست در نظر گرفتن  یک استثنای قانونی برای دیپورت از آمریکا را بنمایید.
اگر حتی پس از اینکه شواهد و مدارک بیشتری ارائه نمودید باز هم غیر قابل پذیرش شناخته شدید درخواست نامه شما رد خواهد شد.

بعضی از افراد موفق می شوند موردی که موجب دیپورت آنها می شود را تا زمان دریافت گرین کارت یا ویزا مخفی نموده و در آمریکا پذیرفته شوند. اما اگر این مشکل کشف شود. به عنوان مثال هنگامی که درخواست شهروندی آمریکا را می کنند آنگاه این موضوع می تواند منجر به اخراج آنها از آمریکا بشود.

فرار دیپورت از آمریکا
فرار دیپورت از آمریکا

موارد نادر:

در اندکی موارد شخصی که پیش از این گرین کارت آمریکا را دریافت نموده و سپس از کشور خارج شده می تواند هنگام بازگشت غیر قابل پذیرش اعلام شود. چنین موردی می تواند برای افراد دارنده گرین کارت که یکی از شرایط ذیل را داشته باشند اتفاق بیفتد:

  • از حق اقامت دائم در آمریکا صرف نظر کنند.
  • بدون وقفه به مدت ۱۸۰ روز (حدودا ۶ ماه) خارج از آمریکا باشند.
  • هنگام اقامت خارج از آمریکا عملی غیر قانونی را مرتکب شده باشند.
  • در میانه پروسه اخراج یا استرداد خاک آمریکا را ترک کرده باشند.
  • یکی از جرایمی که شخص را غیر قابل پذیرش می کنند مرتکب شده باشند.
  • سعی کند بدون گذشتن از مراحل بازرسی رسمی وارد خاک آمریکا شود یا در انجام این کار موفق شده باشد.

مثال

ماریا که اهل مکزیک است با یک شهروند آمریکا ازدواج نموده و با موفقیت گرین کارت خود را دریافت می کند. با این حال سه سال بعد آنها از هم طلاق می گیرند. ماریا که اکنون یک فرزند دارد قادر به یافتن شغلی که درآمدش مخارج یک کودک را تامین کند نمی باشد. به علاوه او هیچ بیمه درمانی هم ندارد.
هنگامی که دخترش مبتلا به سرطان خون می شود او دوباره به مکزیک باز می گردد ،زیرا در آنجا می تواند هزینه پزشک را پرداخت کند. آنها به مدت هفت ماه در آنجا باقی می مانند. غیبتی که آنقدر طولانی هست که او را دوباره در معرض موارد دیپورت قرار دهد. هنگامی که ماریا قصد بازگشت به آمریکا را دارد ماموران مرزبانی موضوع را کشف نموده و مانع ورود ماریا می شوند. به این دلیل که او به احتمال زیاد باری بر دوش بودجه عمومی خواهد بود (دریافت کمکهای دولتی) و بنابراین غیر قابل پذیرش می باشد.

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

2 نظرات
  1. Kamron می گوید

    Hey this is some good information on how to increase your chances of getting accepted into another country. Where can I go to get more information? n 🙂

    1. محمد قنبری می گوید

      hello
      for more information, you can search more in our website or go and visit iran law center
      good luck <۳

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.