Business is booming.

سرمایه گذاری در ترکیه و اخذ ویزا

سرمایه گذاری در ترکیه
259

سرمایه گذاری در ترکیه و اخذ ویزا

سرمایه گذاری در ترکیه یکی از راه های اخذ اقامت در این کشور است. فروش ملک در ترکیه برای شهروندان ۱۸۳ کشور و از جمله ایران مجاز بوده و مدت اقامت موقت یکساله می باشد. امکان تمدید اقامت برای یکسال دیگر امکان پذیر است. البته در صورتیکه در ترکیه صاحب ملک باشید و سند به نام شما باشد.

مجوز اقامت در ترکیه

اخذ مجوز اقامت برای چند گروه ضروری است:

اول: اتباع خارجی‏ دارای سرمایه گذاری در ترکیه که قصد دارند بیش از محدودیت زمانی مشخص شده در ویزا در ترکیه اقامت کنند.
دوم: افرادی که نیازمند معافیت ویزا بوده یا قصد دارند بیش از ۹۰ روز در ترکیه بمانند.

مجوز اقامت کوتاه مدت برای اتباع خارجی

افراد خارجی که قصد سرمایه گذاری در ترکیه را داشته یا در ترکیه ملک دارند یا روابط تجاری در ترکیه را دارند باید پس از ثبت درخواست برای مجوز‏ اقامت کوتاه مدت در سیستم اقامت الکترونیکی مدارک زیر را به اداره‏ مهاجرت مربوطه ارائه کنند. مجوز‏های اقامت کوتاه مدت حداکثر برای دو سال صادر می ‏شوند. در صورت عدم استفاده در طی شش ماه مجوز اقامت باطل می‏ شود.

سرمایه گذاری در ترکیه
سرمایه گذاری در ترکیه

درخواست اولیه

برای ارائه درخواست اولیه جهت اقامت در ترکیه با سرمایه گذاری باید موارد زیر انجام شوند:

  • فرم درخواست مجوز اقامت
  • اصل و یک کپی از گذرنامه یا مدرک سفر
  • چهار عکس بیومتریک (عکس و اثر انگشت)
  • اثبات استطاعت مالی کافی و پایدار در طول مدت اقامت
  • سند مالکیت محل اقامت متقاضی
  • دعوتنامه یا مدارک صادر شده توسط شخص/ کسب و کار برای برقراری تماس
  • بیمه‏ ی پزشکی معتبر (یکی از موارد زیر کافی خواهد بود)
  • اثبات دسترسی به خدمات سلامت در ترکیه در حوزه توافقات امنیت اجتماعی دوجانبه
  • ارائه مدرک صادر شده توسط نهاد امنیت اجتماعی
  • مدرک مربوط به درخواست تهیه شده برای نهاد امنیت اجتماعی به منظور قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمومی
  • بیمه سلامت خصوصی شامل دوره تمدید

درخواست برای تمدید

کسانی که برای سرمایه گذاری در ترکیه مجوز اقامت دریافت می کنند باید درخواست تمدید مجوز اقامت را شش روز قبل از انقضای تاریخ اقامت به دفاتر دولتی ارائه دهند اما نباید تحت هیچ شرایطی بعد از انقضای تاریخ اقامت درخواستی صورت بگیرد. خارجی‏ها برای گرفتن این مجوز از طریق سیستم اقامت الکترونیکی درخواست مجوز اقامت می‏دهند.

فرم درخواست تکمیل شده و مدارک مورد نیاز باید از طریق ایمیل طی ۵ روز اداری به اداره ‏ی کل مهاجرت مربوطه در آدانا، آنکارا، آنتالیا، آیدین، بورسا، غازی عینتاب، استانبول، ازمیر، کایسری، کوجالی، مرسین، موغله، سامسون، شانلی اورفه یا تکیرداغ ارسال شود.
  • فرم درخواست مجوز اقامت
  • کپی برابر با اصل گذرنامه یا مدرک سفر
  • چهار عکس بیومتریک
  • ارائه‏ی مدرک مجوز اقامت قبلی
  • اثبات استطاعت مالی کافی و پایدار برای طول مدت اقامت
  • سند مالکیت محل اقامت متقاضی*
  • دعوتنامه یا مدارک صادر شده توسط شخص/ کسب و کار برای برقراری تماس**
  • بیمه ‏ی پزشکی معتبر (یکی از موارد زیر کافی است):
  • اثبات دسترسی به خدمات سلامت در ترکیه در محدوده‏ی توافقات امنیت اجتماعی دوجانبه
  • ارائه مدرک صادر شده توسط نهاد امنیت اجتماعی
  • سند مربوط به درخواست تهیه شده برای نهاد امنیت اجتماعی به منظور قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمومی
  • بیمه سلامت خصوصی معتبر برای حداقل یک سال
الزامی برای افراد خارجی‏ مالک اموال غیر قابل انتقال در ترکیه.
الزامی برای افراد خارجی‏ که قصد ایجاد روابط تجاری و سرمایه گذاری در ترکیه دارند.

مجوز اقامت بلند مدت برای اتباع خارجی‏

شرایط برای کسانی که قصد دریافت مجوز بلند مدت اقامت در ترکیه با سرمایه گذاری را دارند نسبت به گذشته بهتر شده است. برای صدور مجوز اقامت بلند مدت، خارجی‏هایی که در ترکیه به مدت حداقل ۸ روز متوالی اقامت داشته اند باید مدارک زیر را به اداره مهاجرت مربوطه ارائه کنند:

سرمایه گذاری در ترکیه
سرمایه گذاری در ترکیه

درخواست مجوز اقامت بلند مدت

برای ارائه درخواست جهت دریافت مجوز اقامت بلند مدت در صورت سرمایه گذاری در ترکیه باید موارد زیر انجام شوند:

  • فرم درخواست مجوز اقامت
  • کپی برابر اصل گذرنامه یا مدرک سفر
  • چهار عکس بیومتریک
  • ارائه‏ی مدرک مجوز اقامت قبلی
  • اثبات اینکه متقاضی در حداقل سه سال هیچ کمک اجتماعی از مؤسسات و سازمان‏های دولتی دریافت نکرده است.
  • اثبات منابع مالی کافی و پایدار برای طول مدت اقامت
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • بیمه‏ی پزشکی معتبر (یکی از موارد زیر کافی است):
  • اثبات دسترسی به خدمات سلامت در ترکیه در حوزه توافقات امنیت اجتماعی دوجانبه
  • ارائه مدرک صادر شده توسط نهاد امنیت اجتماعی
  • سند مربوط به درخواست تهیه شده برای نهاد امنیت اجتماعی به منظور قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمومی
  • بیمه سلامت خصوصی معتبر برای حداقل یک سال
مجوز‏های اقامت بلند مدت به مدت نامحدود صادر می‏شوند. بنابراین، نیازی به درخواست تمدید اقامت نیست.

مالکیت استثنایی شهروندی

با توجه به تبصره‏ی (ب) بند اول ماده‏ی ۱۲ قانون ۵۹۰۱ مصوب ۲۸ جولای ۲۰۱۶:

  • کسانی که مجوز‏ اقامتی را پیرو تبصره‏ی (j) بند اول ماده‏ی ۳۱ قانون ۶۴۵۸ بواسطه‌ی سرمایه‏ گذاری در حوزه و مبالغ مشخص شده توسط رئیس جمهور دریافت می کنند.
  • افراد خارجی‏ که دارای کارت فیروزه‏ای هستند. ممکن است بر اساس تصمیم رئیس جمهور ترکیه شهروندی ترکیه را به دست آورند.

 

حوزه و مبالغ مشخص شده طبق مقررات جدید منتشر شده در روزنامه‏ی رسمی به تاریخ ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۸ در زیر تعریف می شوند. افراد خارجی‏ خواهان اقامت در ترکیه با سرمایه گذاری هستند در صورت داشتن هر کدام از معیارهای زیر واجد شرایط گرفتن شهروندی ترکیه طبق تصمیم رئیس جمهور ترکیه هستند:

  • حداقل سرمایه ‏گذاری ثابت به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن به ارز خارجی یا لیر ترکیه که توسط وزیر صنعت و فناوری تصدیق شده باشد.
  • دارای اموال به ارزش حداقل ۲۵۰۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن ارز خارجی یا لیر ترکیه با محدودیت یک سند مالکیت در موضوع فروش مجدد آن برای حداقل سه سال که به تصدیق وزیر محیط زیست و شهرسازی ترکیه رسیده باشد.
  • ایجاد اشتغال حداقل برای ۵۰ نفر که به تصدیق وزیر رفاه، کار و خدمات اجتماعی رسیده باشد.
  • سپرده‏گذاری حداقل به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن ارز خارجی یا لیر ترکیه در بانک‏های عامل ترکیه به شرط عدم برداشت همان مبلغ به مدت حداقل سه سال که به تصدیق موسسه نظارت و مقررات بانک رسیده باشد.
  • خرید حداقل ۵۰۰۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن ارز خارجی یا لیر ترکیه اوراق قرضه دولتی به شرط عدم فروش آنها حداقل برای سه سال که به تصدیق وزیر خزانه‏داری و مالیه رسیده باشد.
  • خرید حداقل ۵۰۰۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن ارز خارجی یا لیر ترکیه سهم صندوق سرمایه‏گذاری املاک و مستغلات یا سهم صندوق سرمایه‏گذاری سرمایه‏ی مخاطره‏آمیز به شرط عدم فروش آنها برای مدت حداقل سه سال که به تصدیق هیأت بازارهای سرمایه‏ ترکیه رسیده باشد.
مزایای سرمایه گذاری در ترکیه
مزایای سرمایه گذاری در ترکیه

مزایای سرمایه گذاری در ترکیه

در بسیاری از کشورها برای اعطای مجوز اقامت دائم به افراد خارجی شرایط خاصی وجود دارد. ابتدا برای ورود به این کشورها ویزای اقامت موقتی دریافت می شود. پس از آن با توجه به شرایط هر کشور می توان برای اقامت بلند مدت اقدام نمود. از طریق سرمایه گذاری در ترکیه و خرید ملک می توان اقامت موقت گرفت که شامل مزایای زیر می شود:

  • امکان افتتاح حساب بانکی در بانکهای ترکیه
  • امکان ثبت نام فرزندان در مدارس ترکیه در صورت اقامت موقت
  • تا زمانی که سند ملک به نام فرد باشد برای تمدید سالانه اقامت نیازی به ورود و خروج از ترکیه نیست

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به ترکیه با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.