Business is booming.

کدام کشور ها برای دریافت تابعیت دوگانه مناسب ترند؟

dual citizenship
988

کدام کشورها بهترین هستند؟

در صورت تصمیم به مهاجرت در دست داشتن گذرنامه دوم می تواند بسیار مفید واقع شود.
داشتن تابعیت دوگانه در مواجهه با بی ثباتی های سیاسی، امنیت بیشتری را برای افراد فراهم می کند.
اخذ شهروندی در کشور جدید می تواند امکان دسترسی آسان به فرصت های سرمایه گذاری، اشتغال، خدمات اجتماعی و … را متناسب با کشوری که فرد تابعیت آن را دریافت کرده است، برای او فراهم کند.
همچنین در کنار مزایای مالیاتی که ممکن است به همراه داشته باشد، فرصت های بیشتری برای سفر بدون روادید بین کشورهای هم پیمان با کشوردوم را برای افراد فراهم کند.
چندین گزینه برای به دست آوردن حق شهروندی در کشور دوم وجود دارد که از این میان می توان به دریافت تابعیت به وسیله روابط خانوادگی، سرمایه گذاری در کشور مقصد اشاره کرد.

در ادامه به شرایط اخذ تابعیت دوم در چند کشور اشاره می شود.

گرفتن تابعیت کشور ایرلند

یکی از ساده ترین راه ها برای دریافت تابعیت دوگانه، اقدام از طریق محل تولد اجداد در کشورهایی است که بر اساس خون،حق شهروندی را اعطا می کنند.
به این ترتیب که در تعدادی از کشورها تابعیت بر اساس ملیت یک یا هردوی والدین یا اجداد به فرد تعلق می گیرد.
در کشور ایرلند اقدام از این طریق بسیار ساده و میسر است. اگر یکی از اجداد فرد در کشور ایرلند متولد شده باشد،
وی به سهولت حق شهروندی ایرلند را دریافت می کند.
متقاضیان برای دریافت تابعیت از این طریق می توانند درخواستی بر اساس تولد در کشور بیگانه را ارائه دهند.
دریافت تابعیت کشور ایرلند حق زندگی و کار در کشورهای عضو EEA (کشورهای مشترک المنافع) و کشورهای عضو اتحادیه اروپا را برای فرد به همراه دارد.
افراد می توانند با اقامت ۲۸۰ روز در طول دو سال، اجازه اقامت دائم کشور ایرلند را دریافت کنند.

سهولت و انعطاف پذیری قوانین ایرلند برای دریافت حق شهروندی باعث شده است که در مقابل جمعیت چهار میلیون نفری این کشور، بیش از چهارده میلیون پاسپورت در گردش وجود داشته باشد.
از آنجا که ۱۲ درصد از شهروندان آمریکا می توانند ادعای اصالتی ایرلندی داشته باشند، این درخواست برای بسیاری از افراد محبوب و در دسترس است.

پاسپورت و شهروندی ایتالیا را مقرون به صرفه دریافت کنید

ایتالیا نیز مانند ایرلند به افرادی با اجداد ایتالیایی حق شهروندی صادر می کند. با این حال قوانین در این کشور مقداری دشوارتراست و همین باعث شده است که افراد زیادی واجد دریافت حق شهروندی ایتالیا نباشند.

در این کشور داشتن اجداد مذکر با اصالت ایتالیایی، محدودیت کمتری برای گرفتن تابعیت پیش پای متقاضیان قرار می دهد.
اگر جد مؤنث واجد شرایط فرد متولد پیش از سال ۱۹۴۸ باشد، او تنها می تواند حق شهروندی را از طریق کودکان متولد شده پس از این تاریخ انتقال دهد.
علاوه بر این محدودیت های بیشتری برای اجداد متولد در ترنتینو، آلتو آدیجه ونتزیا جولیا و ونتو اعمال می شود.
افراد برای دریافت حق شهروندی ایتالیا از طریق اجداد واجد شرایط می توانند فرآیند درخواست خود را با هزینه ۲۵ دلار اغاز کنند.

دریافت شهروندی دوگانه اسرائیل

برای اخذ حق شهروندی در کشور اسرائیل می توان از قانون بازگشت به کشور استفاده کرد.
این قانون فرصت شهروندی اسرائیل برای یهودیان و افرادی که به این دین وارد می شوند فراهم می کند و به این وسیله
امکان شهروندی در این کشور برای افراد واجد شرایط تسهیل می شود.قانون بازگشت به کشور همچنین شامل همسران، فرزندان و نوه های یهودیانی که از سوی بعضی از کشورها مورد ظلم و ستم واقع شده اند نیز می شود.
دریافت حق شهروندی اسرائیل در قبال سپردن تعهدات مدنی انجام می شود؛ از جمله دریافت خدمات اجتماعی بر اساس
قوانین جهانی در اسرائیل مستلزم اعلام آمادگی متقاضیان برای خدمت در ارتش این کشور است.

دیگر محدودیت هایی که برای شهروندان کشور اسرائیل اعمال می شود، مجاز نبودن بازدید از برخی از کشورهای دنیا است؛
اما با وجود این محدودیت ها به علت اینکه اسرائیل از کشورهایی محسوب می شود که برای دریافت تابعیت آن نیازی به اقامت در این کشور نیست، از گزینه های جذاب برای کسب تابعیت دوگانه محسوب می شود.

دریافت تابعیت کشور پاراگوئه

کشور پاراگوئه اخیراً به یکی از ارزان ترین کشورها برای گرفتن حق شهروندی با سرمایه گذاری تبدیل شده است و تنها با پرداخت ۵۰۰۰ دلار بانکی و چند سال زندگی در این کشور، شهروندی پاراگوئه به افراد اعطا می شود.

در طی دوره زمانی سه ساله، حضور ۱۸۳ روز در سال می تواند جواز دریافت شهروندی در این کشور را به همراه داشته باشد و برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر، کسب درآمد از شروط دریافت اقامت پاراگوئه محسوب نمی شود

ضمن اینکه اقامت این کشور، اقامت دوگانه به شمار می آید و هیچ محدودیتی برای سفر و حضور در کشور مبدأ ایجاد نمی کند.
نرخ سود بانکی در کشور پاراگوئه مطلوب است؛ بنابراین به مبلغ سرمایه گذاری شده سود مناسبی تعلق می گیرد.
در حالی که در این کشور برای هر دو بخش سود سرمایه گذاری و درآمد نرخ مالیاتی ۸ تا ۱۰ درصد در نظر گرفته شده است، این میزان مالیات تنها بر بخش درآمد اعمال می شود.
این مورد یکی دیگر از مزایای شهروندی کشور پاراگوئه محسوب میشود و گزینه مناسبی برای دریافت تابعیت دوگانه است.

اقامت در گواتمالا

میزان سرمایه مورد نیاز برای اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری به مراتب بالاتر از آن است که در لیست ما قرار بگیرد؛
اما گواتمالا با ارائه برنامه ای ارزان و در دسترس و نیاز به حداقل زمان اقامت، امکان دریافت سریع تابعیت را برای متقاضیان فراهم کرده است.
افراد متقاضی گرفتن تابعیت کشور گواتمالا می توانند با خرید ۵۰۰۰۰ دلار اوراق قرضه دولتی، برای شهروندی کامل و دریافت پاسپورت گواتمالایی اقدام کنند.

این فرآیند بلافاصله پس از تکمیل خرید اوراق قرضه آغاز شده و معمولا در طی حدود ۸ تا ۹ ماه تکمیل می شود.
متقاضیان دریافت شهروندی گواتمالا از طریق سرمایه گذاری باید ۲۱ روز در سال اول و ۲۸ روز در دو سال دیگر، در این کشور حضور داشته باشند.
نرخ اجاره در شهر آنتیگوا (یکی از شهرهای مهم کشور گواتمالا) بسیار مقرون به صرفه است و هزینه اجاره یک آپارتمان مناسب در این شهر تنها ۳۰۰ دلار در ماه است.
همین امر باعث شده است که کشور گواتمالا به گزینه ای مناسب برای دریافت تابعیت دوگانه تبدیل شود.
متقاضیان دریافت تابعیت گواتمالا می بایست مدارک بیمه درمانی و عدم سوء پیشینه را نیز علاوه بر سایر مدارک معمول ارائه دهند.

نحوه دریافت شهروندی کشور دومینیکا

اخذ شهروندی دومینیکا از جمله کشورهای حوزه دریای کارائیب، از طریق سرمایه گذاری با توجه به مزایای آن نسبتاً ارزان و مقرون به صرفه به نظر می رسد.
از آنجا که دومینیکا از کشورهای مشترک المنافع محسوب می شود، شهروندان این کشور از امتیازات ویژه ای در بریتانیا برخوردار هستند. از جمله این مزایا می توان به امکان سفر بدون ویزا به ۵۰ کشور دنیا نام برد.
حداقل نرخ سرمایه گذاری در کشور دومینیکا ۱۰۰۰۰۰ دلار به علاوه هزینه های رایج است.
نکته قابل ذکر این است که افراد اجازه ندارد برای ارسال درخواست شهروندی از طریق سرمایه گذاری، شخصاً اقدام کنند؛
بلکه می بایست پس از پرداخت هزینه های لازم، از طریق نمایندگی مجاز اقدام کنند.
این نمایندگی در آماده کردن مدارک و تکمیل فرم های مورد نیاز به متقاضیان کمک می کند.

پس از طی مراحل اولیه، فرد باید برای انجام مصاحبه شخصاً حاضر شود. ملاقات با هیئت مصاحبه کننده در هر ماه تنها یک بار انجام می شود.

همچنین انجام آزمایشات پزشکی و ارائه اوراق عدم سوء پیشینه از ملزومات دریافت تابعیت کشور دومینیکا است و به همین دلیل مدت زمان انجام همه مقدمات و اخذ شهروندی کامل این کشور ممکن است بین ۵ تا ۱۴ ماه طول بکشد.

نکاتی که پیش از اقدام به دریافت تابعیت دوگانه باید مورد توجه قرار بگیرد:

آیا کشور مورد نظر، بهترین خدمات را در زمینه سفر بدون ویزا به سایر کشورها ارائه می دهد؟

آیا روابط بانکی مناسبی مابین کشور مبدأ و کشور دوم وجود دارد یا خیر؟

با بررسی دقیق گزینه های متعدد می توان بهترین کشور از لحاظ امنیت و انعطاف قوانین مهاجرتی را برای دریافت تابعیت دوگانه را انتحاب نمود.

در صورتی که نیازمند کسب اطلاعات بیشتری درباره تابعیت دوگانه هستید، می توانید با ما در تماس باشید.

مشاورین ما در مرکز ویزا آماده راهنمایی و پاسخ گویی به شما هستند.

شماره تماس ما :  ۰۲۱۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.