Business is booming.

اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3

اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3
35

اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3

اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3 برای دریافت گرین کارت نسبتا گسترده است و شامل:

  • کارگران حرفه ای
  • کارگران ماهر
  • کارگران بی مهارت

شما  در این گروه نیاز به شغل دائمی و تمام وقت دارید و گواهی اشتغال به کار اصولا مربوط به این شاخه می شود.

(هیچ منافع ملی برای این دسته وجود ندارد)

شاید این سوال برای شما پیش آید که چه چیزی باعث می شود که شما جز کارگر حرفه ای، کارگر ماهر و یا کارگر بی مهارت باشید. در واقع تمامی سه گروه نیاز به دریافت گواهی اشتغال به کار دارند. از این گرین کارت سالانه ۴۰۰۰۰ عدد توزیع می شود.

از تمامی ۴۰۰۰۰ گرین کارتی که سالانه توزیع می شود تنها ۱۰% شامل کارگران غیر ماهر می شود. بر این اساس آنهایی که بعنوان کارگر غیر ماهر اقدام می کنند، مدت زمان زیادی را باید صبر کنند. بستگی به این دارد که چند نفر اقدام کردند.

گاهی اوقات حتی ۱۰ سال یا بیشتر طول می کشد.

اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3

اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3
اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3

EB-3 زیر شاخه کارگران ماهر ( بدون مدرک بالای تحصیلی )

آیا شما ماهر هستید؟ قانون مهاجرت ابهامات زیادی نسبت به کلمه حرفه ای دارد. قوانین حاکی از آن است که ماهر بودن در زمینه هایی چون معماری، وکلات، فیزیک، مهندسی و معلمی است.
جدا از این USCIS کلمه حرفه ای را اینگونه تعریف می کند: به کسی که در رشته و حرفه خود مدرک دانشگاهی داشته باشد. اگر شما جز کسانی هستید که لیسانس دارند و کمتر از پنج سال سابقه کاری دارید احتمالا جز این دسته هستید. شغلی که به شما پیشنهاد می شود نیازمند مدرک لیسانس است. اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3

اگر مدرک داشته باشید به راحتی می توانید جزو این دسته قرار بگیرید.

EB-3  زیر شاخه کارگران ماهر

کارگران که مدرک دانشگاهی ندارند ولی حداقل ۲ سال سابقه کاری یا آموزش دیده باشند، در اینصورت جزو این دسته حساب می شوند.

برای مثال زیر شاخه EB-3 ممکن است مناسب:

  • کارگران فنی یا کامپیوتری باشند ( محقق و مدیر جزو این موارد نمی باشد )
  • آشپزان
  • ناظر ردیف اول ساختمان
  • سنگ تراش
  • خبرنگار
  • گزارشگر
  • طراح گرافیک
  • طراح مد و . . .

آموزش های مربوط به فوق لیسانس می تواند جز دوره های آموزشی باشد اینکه برای هر شغل چقدر نیاز به تجربه و آموزش است، دقیق مشخص نیست. شرکتی که قرار است برایش کار کنید مشخص می کند که چند سال سابقه کاری نیاز دارید. یا اینکه می توانید در سایت شرکت مطالعه کنید، بستگی به کاری که ارائه می کنید دارد. اولویت سوم مهاجرت به آمریکا، کارگران ماهر EB-3

 

EB-3 زیر شاخه کارگران بی مهارت

هر شغلی که جزو گروه های بالا نبود جز این دسته محسوب می شوند. این گروه شامل شغل هایی است که کمتر از دو سال تجربه کاری دارند مثل خانه دارها، نجارها، نگهبانان، خیاط ها،دستیاران پرستار و کارگران مزرعه که متقاضی هستند.

مدرک تحصیلی شما باید مرتبط شغلی که دارید شود وگرنه نمی توانید از این روش گرین کارت بگیرید.

مثال

اگر پیشنهاد شغلی داشتید که نیاز به یکسال آموزش حرفه ای داشت باید قبل از شروع به کار بخواهید تا کارفرما شما رو حمایت کند.

 

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.