Business is booming.

اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2
62

اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

اولویت های گروه دوم برای استخدام شامل: اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

  • متخصصان دارای مدارک بالای دانشگاهی
  • افرادی که دارای استعداد خاص در زمینه علم ،هنر و تجارت دارند

برای واجد شرایط بودن در این زمینه شما باید به آمریکا بیایید و یک شغل تمام وقت در رشته خودتان پیدا کنید. به غیر از مواردی که استثنا است، باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آمریکایی داشته باشید.

داشتن گواهی اشتغال به کار در این گروه ضروری است.

این یکی دیگر از دسته بندی های اولویت است که به زیر شاخه هایی تقسیم می شود:

EB-2 : زیر شاخه متخصصان حرفه ای

حرفه ای بودن به این معنا است که طبق قوانین مهاجرت وقتی شما در یکی شغلی کار می کنید حداقل یک مدرک لیسانس یا معادل آن از دانشگاه یا کالج داشته باشید. البته اگر بخواهید جز گروه دارای تحصیلات عالیه شوید باید مدارک بالاتر از لیسانس داشته باشید. شما باید طبق استانداردهای قانون امریکا یک مدرک فارغ التحصیلی یا مدرک حرفه ای در دست داشته باشید.

بیشتر کسانی که ویزای موقت دارند مثل پرستاران یا مهندسین واجد شرایط دریافت گرین کارت نیستند مگر اینکه کارشناسی ارشد داشته باشند. در عوض مواردی نیز برای این گروه وجود دارد.

شما اگر پنج سال سابقه کاری چه در آمریکا چه در خارج آمریکا به صورت حرفه ای داشته باشید واجد شرایط هستید.

سطح مسئولیت کاری شما و دانشتان در این دوره پنج ساله باید افزایش پیدا کرده باشد و در مصاحبه با هر کلمه نشان می دهید که چقدر تجربه کاری دارید و تا چه حد مفید هستید. اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2
اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

EB-2 : زیر شاخه افراد دارای مهارت خاص

این گروه شامل افرادی است که در زمینه علم، هنر یا تجارت استعداد خاص و درخشانی دارند این زیر شاخه با زیر شاخه بالا که راجع به افراد دارای مهارت خاص بود اشتباه می شود معمولا اما این گروه بسیار کم هستند.

افراد ورزشکار و شاغل جز این گروه نیستند

این موارد شامل اقتصاد دانان، حقوقدانان، پزشکان، تحلیلگران، جغرافی دانان، کارکنان مراکز روانی و مراکز ازدواج و درمانگران است.

بزرگترین مزیت این شاخه این است که لازم نیست حتما تشویق نامه یا جایزه بین المللی بگیرید چون برای گرفتن تشویق نامه باید حتما شرایط و استاندارهای لازم را داشته باشید. همین که در زمینه خودتان از افراد دیگر جلوتر هستید و اقدامات بیشتری انجام دادید کافی است.

EB-2 : متقاضیان می توانند به جای گواهی صدور اشتغال به کار از گروه منافع ملی استفاده کنند

اگر شما جز این دسته هستید و حضور شما در آینده آمریکا تاثیر خواهد گذاشت. شما بدون اینکه حتی گواهی اشتغال به کار بگیرید می توانید اقدام کنید. اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

از طریق روندی که منافع ملی نام دارد

بدین منظور باید حرفه خود را به نفع آمریکا به کار بگیرید. حالا چه در زمینه اقتصاد، استخدامی، تحصیلات، امور زندگی، مسکن، محیط زیست یا حتی در فرهنگ یا زمینه های دیگر باشد. به عبارتی دیگراین تاثیر باید برای ملت آمریکا یک نفعی داشته باشد.

محقق بهداشت ممکن است بتواند جزو آژانس فدرال یا دانشگاه شود، ولی او می آید تا در یک کلینیک محلی ارائه خدمت کند.

شما باید نشان دهید که رشته شما خدمت اصلی و مهمی است. به عبارت دیگر در ظاهر و باطنش یک تاثیر خیلی خوبی وجود دارد. به اضافه باید ثابت کنید که شما به فکر منافع ملی هستید و برای کارمندی مثل شما با ارزش ترین مورد منافع ملی است.

(متاسفانه USCIS این نوع درخواست را جوری تعبیر می کند که شما مجبور می شوید گواهی اشتغال به کار بگیرید که تاثیر منفی بر منافع آمریکا دارد)

چون بدست آوردن ترکیبی از تمامی موارد بالا دشوار است و قرار گرفتن در این زیر شاخه سخت تر از چیزی است که تصور کنید.

قطعا شما نیازی به یک وکیل دارید موارد کلیدی وجود دارد که وکیل شما به آن مراجعه خواهد کرد.

اولویت دوم مهاجرت به آمریکا، متخصصان دارای مدرک دانشگاهی EB-2

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس ما :۸۰-۸۸۹۸۵۱۷۸-۰۲۱

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.