Business is booming.

لیست مشاغلی که مدارک رسمی لازم ندارند

لیست مشاغلی که مدارک رسمی لازم ندارند
29

لیست مشاغلی که مدارک رسمی لازم ندارند

وزارت کار امریکا به دنبال یکسری از شغل هایی است که کارگران آمریکایی در آن شغل ها ضعف دارند. یکسری از اسامی مشاغل را ارائه دادند که برنامه A نامیده می شود.

اگر کاری که به شما پیشنهاد شده جزو این مشاغل است یعنی کارفرمای شما از طریق روش دریافت گواهینامه می تواند بفهمد که چه تعداد کارگر آمریکایی ماهر برای این شغل در دسترس هستند. او باید از یک آژانس نیروی کار دولتی میزان دستمزد را پیدا کند.

شما باید خودتان را با یکی از پنج اولویت بالا تطبیق دهید. ولی اگر شما جز دسته ای هستید که نیاز به صدور گواهینامه دارد. کارفرمای شما می تواند این مرحله را رد کند، چون نبودن کارگر مناسب قبلا ثابت شده است.

برنامه کار A دائمی نیست چون نیروی کار آمریکا تغییر می کند آن نیزتغییر می کند

گروه فعالان پزشکی

اولین قسمت لیست A که گروه I نامیده می شوند. شامل افرادی است که در شغل های پزشکی فعالیت دارند.

مثل افراد زیر:

  • فیزیوتراپیست

شما باید برای مواردی که میخواهید در آمریکا تمرین کنید مجوز لازم را داشته باشید اما ندارید.

  • پرستاران حرفه ای

شامل پرستارانی است که ثبت نام کرده اند. ( آنهایی که جهت تمرین ثبت نام کردند شامل نمی شوند ) شما باید مجوز لازم از مدرسه پرستاری (CGFNS) را داشته باشید. یا از شوارای ملی پرستاری مجوز کسب کنید. به طور کلی اگرشما در آمریکا قصد تمرین داشته و مجوزه مربوطه را دارید، واجد شرایط هستید.

لیست مشاغلی که مدارک رسمی لازم ندارند
لیست مشاغلی که مدارک رسمی لازم ندارند

گروه افراد دارای استعداد خاص در هنر و علم

قسمت دوم لیست A شامل گروه ii هستند که شامل افراد با استعداد در علم و هنر هستند. واجد شرایط بودن از طریق این گروه یه مقدار سخت است.  باید ثابت کرده که در سطح بین الملل شناخته شده هستید و استعداد فوق العاده ای دارید. همینطور باید ثابت کنید که حداقل یکسال قبل از اثبات استعدادتان تمرین کردید و قصد ادامه تمرین در امریکا را دارید.

همینطور این گروه شامل مدرسان کالج یا دانشگاه هم میشوند

دسته بعدی متقاضیان معروف در سطح بین الملل که یا دانشمند یا نویسنده یا یک هنرمند موفق باشند. ( مثل نقاش و سنگ تراش ) اگر آنها طی دوازده ماه گذشته یک توانایی و کار خاصی از خود بروز دهند واجد شرایط هستند و ممکن است آمریکا نیز به این توانایی خارق العاده نیاز داشته باشد.

اگر از طرف کارفرمای خود جز این دسته هستید او باید یکسری مدارک کامل وسنگین از عملکرد و صلاحیت شما ارائه دهد.

نکته

برنامه B شامل مشاغلی است که به اندازه کافی کارگر برای این مشاغل وجود داشت، پس در سال ۲۰۰۵ حذف شد.

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.