Business is booming.

مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا

مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا
12

مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا

مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا برای تمام افرادی که به دنبال ویزا کار آمریکا هستند، بسیار مهم بوده و به آنان می تواند کمک شایانی کند. شاید کمی این مقاله طولانی باشد، اما در برگیرنده اکثر رده های شغلی و رشته های تحصیلی می باشد.

در مواردی که بعنوان یک حرفه ای در زمینه علم یا هنر یا زیر شاخه کسب وکار فعالیت می کنید

یک گزارش تحصیلی رسمی که نشان دهد شما یک درجه پیشرفته را در امریکا دارید. یا یک مدرک معادل آن یا فوق لیسانس آمریکا (B.A) یا یک مدرک تحصیلی معادل آن به همراه نامه ای از کارفرمای فعلی یا سابق خود که حداقل ۵ سال سابقه و تجربه در زمینه لیسانس خود دارید. یا حداقل سه مورد از موارد زیر:

  • شواهدی که نشان دهد شما یک مدرک تحصیلی دیپلم یا گواهینامه یا مشابه آن را دارید یا اینکه یک جایزه برای استعداد خارق الهاده خود دریافت کردید.
  • شواهدی که نشان دهد شما حداقل ۱۰ سال تجربه کاری در زمینه رشته خود دارید
    ( نامه های کارفرمای سایق یا فعلی خود )
  • مجوز یا گواهی نامه که نشان دهد تمرین حرفه ای کردید
  • شواهدی که نشان دهد به شما پیشنهاد حقوق بالا دادند
  • مدارک مبتنی بر عضویت شما در انجمن های حرفه ای
  • مدارک به رسمیت شناختن دستآوردهای شما در زمینه صنعت یا زمینه های دیگر ،این مدارک باید از سمت همکاران خود یا نهادهای دولتی یا سازمانهای حرفه ای و تجاری باشد.
  • اگر هیچ یک از مشاغل بالا شامل شما نشد مدارک همسان سازی و ثابت کردن واجد شرایط بودن خود.
مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا
مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا

زیر شاخه کارگران

  • شواهدی که نشان دهد شما مدرک لیسانس آمریکا یا درجه تحصیلی معادل آن را دارید.
  • شواهدی که نشان دهد برای شغل خود نیاز به B.A دارید.

زیر شاخه کارگران ماهر

  • شواهد مبتنی بر اینکه شما نیاز های آموزشی را برآورده می کنید و حداقل دو سال تجربه کاری یا اموزش دیده اید.

زیر شاخه کارگران بی مهارت

  • شواهدی که نشان دهد شما هر گونه اموزش یا تجربه مورد نیاز برای این کار را دارید.
اگر شما موفق به دریافت گواهینامه کار نشدید چون برنامه ای برای کارتان ارائه شده است
  1. اصل و کپی از درخواست گواهینامه اشتغال دائم ( فرم ۹۰۸۹ ) از جمله تعیین میزان دستمزد، فرم نیازی به تائید شدن ندارد اما باید حتما از طرف یک نماینده مجاز شرکت صادر شود.
  2. شواهدی که نشان دهد آگهی ارائه شده است مثل کپی از اطلاعیه ارسال شده برای هر خانه ای چه از طریق رسانه یا به صورت الکترونیکی.

 

شغل های پزشکی

شواهدی مبنی برآنکه اطلاعیه ثبت درخواست گواهی اشتغال به کار دائمی برای:

فیزیوتراپیست

  1. کپی مجوز درمانگر در آمریکا.
  2. نامه از سازمان فیزیوتراپی امریکا که نشان دهد شما تمام مدارک تحصیلی برای امتحان دولتی را دارید.

پرستاران ثبت شده

  1. کپی مجوز پرستاری دولت امریکا و بدون محدودیت برای تمرین در ان کشوری که میخواهید استخدام شوید.
  2. کپی گواهی فارغ التحصیلی از کمسیون پرستاری خارجی یا شواهدی که نشان دهد شما امتحان پرستاری بین المللی را پاس کردید
مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا
مدارک و شواهد مورد نیاز برای استخدام در آمریکا

توانایی فوق العاده در هنر یا علم

  1. شواهدی که نشان دهد شما توسط متخصصان بزرگ و شناخته شده بین المللی در رشته خودتان تحسین شدید.
  2. مدارکی که نشان دهد کار شما در زمینه هنری یا علمی سال گذشته انجام شده است.

حداقل دو مورد از موارد زیر را دارا باشد

  • اسنادی که نشان دهد شما جوایز بین المللی در زمینه کار خود دریافت کردید.
  • اسنادی که نشان دهد به صورت داوطلب به عضویت انجمن های بین المللی در آمدید، انجمن هایی که اعضای آن باید دست آوردهایی داشته باشند که توسط کارشناسان بین المللی شناخته شده باشد.
  • مقالات منتشر شده در نشریات و مجلات از کار شما ، مثل تاریخ انتشار نویسنده و . . .
  • مدارکی که نشان دهد شما بعنوان داور در زمینه رشته خودتان یا یک رشته مرتبط دیگر داوری کردید.
  • مدارک پزوهش علمی شما که در بدست آوری علم شما اهمیت زیادی داشته است.
  • کپی های مقالات علمی که توسظ شما منتشر شده است در مجلات بین المللی.
  • اسنادی که نشان میدهد کار هنری شما حداقل در دو کشور به نمایش گذاشته شده است.

 

اجرای هنرمندان باید دارای موارد زیر باشد

کار شما دوازده ماه تجربه نیاز دارد و نیازمند یک نوع توانایی خاص است

مثل:
  • مستنداتی که نشان دهد شما به این دلیل که برتر هستید تحسین کردند و پاداش بین المللی دادند.
  • مطالب منتشر شده توسط شما مثل انتقادات و یا مقالات مهم در روزنامه ، نشریات و مجلات تجاری ( از جمله عنوان، تاریخ،و نویسنده)
  • شواهدی که در آمد شما با چیزی که گفتید انطباق دارد.
  • اسلایدها و صورت حساب ها
  • اسناد و مدارکی که نشان دهد شما شهرت برجسته در تائتر، سالن ها ی کنسرت، باشگاه های ورزشی و سایر موسسات دارید.
  • اسناد و مدارکی که نشان دهنده شهرت برجسته در تائتر، گروه های باله، ارکستر، یا سازمان های دیگر که سال گذشته نقش اصلی را داشتید.
محتوای بعدی را بخوانید : ارسال درخواست ویزا به USCIS

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.