Business is booming.

مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند

مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند
98

کارفرما پرونده ویزا را ضمیمه می کند

کارفرمای شما میتواند در آمریکا با مراجعه به مقامات امریکا درخواست ویزا دهد این کار را قبل از منتقضی شدن گواهی اشتغال به کار یعنی قبل از ۱۸۰ روز انجام دهید در طول این دوره کارفرمای شما بعنوان متقاضی و شما بعنوان ذی نفع شناخته میشوید. مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند

در برخی موارد خودتان میتوانید پرونده را تنظیم و ارسال کنید.

اگر شما دارای مهارت بالا هستید به شما توصیه می شود که از طریق استخدام مهاجرت نکنید به طور مثال مهارت در ( دانش، هنر، تحصیلات، تجارت، یا ورزش دارید ) یا استعدادی دارید که خاص است از طریق گروه دوم یعنی بعنوان کمک به منافع ملی اقدام کنید.

فرم ۴۰ که در سایت موجود است و راهنمایی هم کرده است را مطالعه کنید ممکن است از اینترنت این فرم را دریافت نمایید.

هدف اصلی این است که به توضیحات راجبه شغلی که در گواهینامه امده است بپردازد. که باید مشخص کند واجد شرایط هستید و شرایط لازم برای دریافت گواهی اشتغال به کار دارید. همچنین کارفرما باید نشان دهد که توان مالی برای پرداخت دستمزد شما را دارد.

این فرم به این موضوع اشاره می کند که آیا شما درخواست ویزای مهاجرتی خود را از طریق یک کنسولگری در خارج از امریکا دادید یا از طریق USCIS در آمریکا.

اگر شما در حال حاضر به طور قانونی در آمریکا هستید باید یکی از موارد بالا را انتخاب کنید از قسمت ۱ تا ۴۰ لیست همسر وفرزندان است.

مطمئن شوید کارفرما کسی را جا نندازد. USCIS راجع به تمامی اعضای خانواده شما اطلاعات میخواهد چک لیست زیر به شما کمک می کند تا تمام فرم ها و اسناد مورد نیاز برای پرونده ویزا را فراهم کنید. مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند

ویزا کار آمریکا
ویزا کار آمریکا

مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند

  • فرم شماره ۴۰
  • پرداخت هزینه ( در حال حاضر ۵۸۰ دلار که از طرق کارت اعتباری یا به صورت الکترونیکی در سایت USCIS قابل پرداخت است )
  • صدور گواهینامه شغلی یا مدرک تحصیلی که ثابت کند شما بعنوان یک کارمند جزو اولویت A هستید. یا کارمند دومین گروه اولویت هستید.
  • شواهدی که نشان دهد کافرما میتواند دستمزد شما را پرداخت کند او باید مدارک مبتنی بر بازپرداخت مالیات فدرال، گزارش سالیانه یا صورت های مالی حسابرسی را ارائه دهد. این امر ثابت میکند که در آمد خالص شرکت یا دارایی فعلی شرکت چقدر است.
    همینطور ممکن است از فرم های w-2 استفاده نمایید تا PERM را ثبت کنید و پول آن را پرداخت کنید، تا ثابت نمایید کارفرما دستمزد شما را پرداخت کرده است ( که در اینصورت نشان داده اید که کارفرما توان مالی دارد )
  • شواهدی که نشان دهد شما تحصیلات لازم را برای این شغل را دارید مثل دیپلم یا رو نویس از دانشگاه یا کالج. اگر مدرک خارجی( غیر امریکایی ) دارید، ترجمه و تفسیر آن را وارد کنید.
  • شواهدی که ثابت کند شما تجربه کافی و مدرک آموزشی دارید مثل گواهینامه فنی حرفه ای یا نامه هایی که از شغل قبلیتان باشد و تجربه شما را نشان میدهد. اگر درخواست حق بیمه نیز می خواهید بدهید فرم ۹۰۷ ( که در حال حاضر۱۰۰۰ دلار است ) را پر کنید.
  • اگر بعنوان یک کارگر گروه اولویت اول درخواست دهید و در دسته فرد توانا و فوق العاده قرار بگیرید باید مدارک زیر را داشته باشید.
  • شواهدی که نشان دهد شما یک یا چند جایزه معتبربین المللی ( نوبل یا اسکار ) یا حداقل سه تا از موارد زیر را دریافت کردید.
  • شواهدی که شما در رشته خودتان چند جایزه بین المللی کسب کردید.
  • مدارکی که مدارک عضویت در انجمن های بزرگ که اعضایش دستاوردهای بزرگی دارند و توسط کارشناسان ملی یا بین المللی به رسمی شناخته شدند.
  • مطالب منتشر شده در نشریات حرفه ای در مورد شما یا صحبت در سایر رسانه ها راجع به کار شما
  • شواهدی که ثابت کند مشارکت شما را بعنوان یک داور در رشته خود یا یک رشته مرتبط دیگر.
  • شواهد علمی،هنری،ورزشی،یا مشاغل مهم مربوط به کسب و کار شما.
  • شواهد و نشریات خود ( هرچند بسیار کم ) مقالات علمی در نشریات حرفه ای یا سایر رسانه های مهم.
  • شواهدی که ثابت کند کار شما را در نمایشگاه ها یا ویترین نمایش دادند.
  • شواهدی که کارهای مهم و حیاتی برای موسسات بزرگ و برجسته انجام دادید.
  • شواهدی که نشان دهد به شما دستمزد و حقوق بالا پیشنهاد شده.
  • شواهدی که موفقیت های تجاری شما در هنرهای نمایشی را ثابت کند. ( رسیدها، فروش بلیط ها، سالن های کنسرت، استادیوم ها، یا داده های فروشی در ضبط ویدئو های خودکار )
  • اگر اشتغال شما جزو مشاغل بالا نبود شواهد همسان سازی آن
  • کپی از قرار داد استخدام در آمریکا، نامه کارفرما یا یک بیانیه از سمت شما و توضیح اینکه چگونه می خواهید در آمریکا به کار خود ادامه دهید.

زیر شاخه محققان و اساتید برجسته

حداقل دو مورد از موارد زیر :

  • شواهدی که نشان دهد شما جایزه های مهم و برجسته در زمینه رشته دانشگاهی خود دریافت کردید.
  • مدارک عضویت شما در انجمن های دانشگاهی که برای عضویت در آن نیاز به دست آوردهای زیادی دارید.
  • مطالب منتشر شده در نشریات حرفه ای در مورد شما ، ولی نقل قول و تعریف های خودتان از کارتان قبول نیست.
  • شواهد اینکه شما در رشته خودتان داور کار دیگران بودید
  • مدارک پژوهش علمی در زمینه علوم
  • شواهد و مدارک خود از کتاب های علمی و یا مجلات علمی بین المللی
  • شواهدی که نشان دهد شما حداقل سه سال سابقه تدریس یا تحقیق در رشته خود داشتید
  • اگر در موقعیت دانشگاهی هستید نامه یا قراردادی که نشان دهد بعنوان محقق یا رئیس موقتی در امریکا هستید. ولی اگر کارفرمایتان در صنعت خصوصی فعالیت دارد. شواهدی که نشان دهد کارفرما شما را برای یک تحقیق دائمی استخدام می کند و حداقل سه کارمند تمام وقت دیگر هم دارد.

 

زیر شاخه مدیران چند ملیتی
زیر شاخه مدیران چند ملیتی

زیر شاخه مدیران چند ملیتی

  • اطلاع از تصویب درخواست ویزا که در صورت داشتن لازم نیست.
  • اسنادی که نشان میدهد یکسال قبل از ورود به آمریکا مدیر اجرایی یا مدیر شرکت هستید(یا در سه سال اخیر)
  • اسنادی که نشان دهد شما در مقام اجرایی یا مدیریتی کار میکنید
  • عکی دفاتر خارجی و آمریکایی
  • نمودار سازماندهی برای هر دو شرکت خارجی و آمریکایی
  • گزارش های مالی حسابداران ازجمله بیانیه های سود و زیان و تراز نامه های آمریکا و شرکت خارجی برای دوسال اخیر
  • گزارش ثبت شرکت خارجی در دوسال اخیر
  • توصیف کسب و کارشان به کارفرمایان آمریکا
  • کپی از اجاره کسب و کار درامریکا محل کسب و کار
اسنادی که نشان دهد کارفرمای شما یک شخص قانونی است. یا یک فرد وابسته به کارفرمای خارج از کشورش، و اینکه حداقل یکسال باید مشغول به کار شود.

مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند

اسنادی از قبیل:

  1. مقررات قانونی مجوز کسب و کار شرکت های آمریکایی
  2. بازده مالیاتی کسب و کار خارجی در دو سال اخیر
  3. بازده مالیاتی کسب و کار امریکایی در دوسال اخیر

 

  • در صورتی که این شرکت مشارکتی است گزارش سالانه سهامداران شرکت امریکایی و خارجی
  • برای شرکت های خصوصی کپی تمام گواهی های سهام
  • برای شرکت های خصوصی مدارک محضری از شرکت ها منشی ها ،اسامی افسران و مدیران تائید شده.
  • نسخه هایی از نشسته جلسه سهامداران که مامورین و مدیران را برای شرکت ها ی خصوصی تعیین می کنند.
  • کپی از قرار داد سرمایه گذاری مشترک در صورت مشترک بودن شرکت

اگر درخواست بعنوان دومین اولویت استخدام باشد

  • پر کردن فرم DOL
اگر شما متقاضی دومین اولویت استخدام هستید و ثبت نام خود را بر اساس منافع ملی درخواست دادید  لازم به پیشناد شغلی و الزامات دریافت گواهی اشتغال به کار نیستید.
  • نامه های امضا شده توسط همکاران ، کارشناسان ، در رشته خود و سایر اسناد و مدارک که بگویید چرا شغل شما به نفع منافع ملی است. مدارکی که باید کارفرما جمع آوری کند

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس ما :۸۰-۸۸۹۸۵۱۷۸-۰۲۱

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.