Business is booming.

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزا کار eb-1

ویزا کار eb-1
195

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزا کار eb-1

مهاجرت مبتنی بر اشتغال: اولویت اول (EB-1)

در صورتی که یک توانایی و استعداد خاص و فوق العاده داشته باشید، یا یک محقق و استاد برجسته بوده، یا یک مدیر یا مجری چندملیتی باشید، ممکن است واجد شرایط دریافت مهاجرت به آمریکا از طریق ویزا کار eb-1 نیز باشید.

هر دسته و مقوله شغلی و حرفه ای نام برده شده دارای الزامات و نیازهای خاصی می باشد که باید برآورده شود

معیارهای واجد شرایط بودن

 

مقولات شرح مدارک
توانایی و استعداد خاص و فوق العاده

 

شما باید قادر به نمایش  و اثبات توانایی فوق العاده تان از طریق جوایز ملی و بین المللی در زمینه های علوم، هنر، آموزش، کسب و کار و تجارت و یا ورزش باشید. موفقیت ها و دستاوردهای شما باید از طریق اسناد و مدارک گسترده‌ای در حوزه فعالیتتان به رسمیت شناخته شوند. در این مورد نیاز به هیچگونه پیشنهاد کار و استخدام نیست.

 

شما باید ۳ از ۱۰ شرط و معیار مورد نیاز* (در زیر جدول بیان شده) را داشته باشید، و یا مدرکی دال بر دستاوردی را ارائه دهید که تنها یک بار اتفاق افتاده است (به عنوان مثال جایزه پولیتزر، اسکار، مدال المپیک)  ویزا کار eb-1

 

استادان و محققان برجسته

 

شما باید به رسمیت شناخته شدن دستاورد های تان را در یک زمینه آکادمیک خاص و در سطح بین‌المللی ثابت کنید. نیاز است که حداقل ۳ سال در تدریس یا تحقیق در حوزه آکادمیک مورد نظرتان تجربه داشته باشید. ورود شما به ایالت متحده آمریکا باید به منظور تدریس دائمی یا تدریس رسمی-آزمایشی و یا موقعیت تحقیقاتی قابل مقایسه ای در یک دانشگاه یا سایر نهادهای آموزش عالی باشد.

 

شما باید دارای حداقل دو نمونه از مدارکی باشید که در زیر لیست شده اند**، و همچنین به یک پیشنهاد کاری از طرف کارفرمای احتمالی تان در ایالات متحده نیاز دارید.

 

مجری یا مدیر چند ملیتی

 

شما باید طی ۳ سال قبل از درخواست این ویزا برای حداقل به مدت یک سال استخدام شرکت یا موسسه ای در خارج از ایالات متحده بوده باشید و در نهایت نیز ورود شما به ایالات متحده باید برای ادامه خدمت به آن شرکت یا سازمان باشد‌. استخدام شما باید خارج از ایالات متحده در یک مقام مدیریت یا اجرایی و با همان کارفرما، موسسات وابسته به آن، یا شرکت تابعه آن بوده باشد.

 

کارفرمای درخواست کننده شما باید یک کارفرمای آمریکایی باشد. همچنین باید حداقل به مدت یک سال به عنوان یک شرکت وابسته، یک شرکت تابعه، یا به عنوان یک سازمان و یا یکی دیگر از نهادهای قانونی که شما را در خارج استخدام کرده، مشغول به کار بوده باشد.

 

معیارهای اثبات توانایی و استعداد خاص:

شما باید ۳ از ۱۰ معیارها و شروط فهرست شده زیر را داشته باشید تا بتوانید ثابت کنید که دارای توانایی فوق العاده ای در حوزه مورد نظرتان هستید:

  • مدارکی مبنی بر دریافت جوایز ملی و بین المللی کمتر شناخته شده یا جوایزی برای برتریت
  • مدارکی از عضویت شما در انجمن هایی که در حوزه مورد نظرتان فعال هستند و برای عضویت آنها نیاز به دستاوردهای برجسته و بزرگی می باشد
  • مدارکی از مطالب منتشر شده درباره شما در نشریات حرفه ای یا مهم و یا رسانه‌های عمده دیگر
  • مدارکی دال بر اینکه از شما درخواست شده است تا کار دیگران را قضاوت کنید، چه به صورت جداگانه و فردی و چه به همراه اعضای دیگر
  • مدارکی از همکاری های شما به صورت علمی، پژوهشگرانه، هنرمندانه، ورزشی، یا مرتبط با تجارت و کسب و کار که اهمیت بالایی در حوزه مورد نظر داشته باشد
  • مدارکی از تالیف شما در زمینه مقالات علمی در نشریات حرفه ای یا عمده و یا رسانه‌های مهم دیگر
  • مدارکی که ثابت میکند آثار شما در نمایشگاه های هنری به نمایش گذاشته شده است
  • مدارکی از عملکرد مهم یا انتقادی شما در سازمان های برجسته
  • مدارکی مبنی بر اینکه نسبت به دیگران در زمینه مورد نظرتان حقوق یا پاداش بیشتری دریافت می کنید
  • مدارکی از موفقیت های تجاری تان در زمینه هنرهای نمایشی.  ویزا کار eb-1

نمونه هایی از مدارک و اسنادی که ثابت میکند یک فرد محقق و استاد برجسته ای است:

  • مدارکی از دریافت جوایز معتبر برای دستاوردهای برجسته
  • مدارکی مبنی بر عضویت در انجمن هایی که برای عضویت در آنها نیاز به دستیابی به دستاوردهای بزرگ است
  • مدارکی از مطالب منتشر شده در نشریات حرفه ای که توسط دیگران در رابطه با کار شما در زمینه آکادمیک نوشته شده است
  • مدارکی دال بر مشارکت شما، چه به صورت انفرادی و چه همراه با اعضای دیگر، به عنوان داور برای قضاوت کار دیگران در حوزه مورد نظرتان
  • مدارکی دال بر مشارکت و همکاری شما در تحقیقات و پژوهش های علمی در زمینه مورد نظرتان
  • مدارکی مبنی بر تالیف کتاب‌ها یا مقالات علمی (در مجلات علمی با تیراژ بین المللی) در زمینه موردنظرتان

 ویزا کار eb-1

فرایند درخواست ویزا

توانایی و استعداد های خاص: شما می توانید با پر کردن فرم I-140، درخواست نامه برای کارگر بیگانه، اقدام به درخواست ویزا کنید.
استادان و پژوهشگران برجسته: کارفرمای شما باید یک فرم I-140، درخواست نامه برای کارگر بیگانه، را برای شما ثبت کند.
مجری یا مدیر چندملیتی: کارفرمای شما باید فرم USCIS I-140، درخواست نامه برای کارگر بیگانه، را برای شما ثبت کند.

 

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.