Business is booming.

ویزای کار پزشکان برای مهاجرت به آمریکا

ویزای کار پزشکان برای مهاجرت به آمریکا
2,001

شاید جزو افرادی باشید که به دنبال اخذ ویزای کار آمریکا بوده و قصد استفاده از مزایای مهاجرت به آمریکا را دارید. از جمله راه های ورود به آمریکا اخذ ویزای کار پزشکان است. برای دریافت این ویزا باید مراحلی طی شود که در زیر در مورد آنها توضیح می دهیم.

پزشکان خاص

الف. هدف و پیش‏ زمینه

قبل از سال ۱۹۸۱، ایالات متحده از فارغ‏ التحصیلان دانشگاههای پزشکی خارجی که در ایالات متحده مشغول به طبابت بودند خواست تا آزمون صلاحیت ویزا (VQE) را به منظور اخذ ویزای کار پزشکان کلینیکی بگذرانند. کنگره با مدنظر قرار دادن نیاز فوری پزشکان و اجتناب از تأخیرهای اداری، این الزام را در سال ۱۹۸۱ در قالب مقوله جدید مهاجرت ویژه برای پزشکان فارغ ‏التحصیل خارجی خاص برداشت. این برنامه هیچ تاریخ انقضایی ندارد.

ب. مجوزهای قانونی

  • پزشکان مهاجر ویژه
  • مهاجرین ویژه
  • تطبیق وضعیت غیرمهاجرتی برای آنهایی که برای اقامت دائمی پذیرفته شده‏ اند

ج. الزامات صلاحیت

واجد شرایط بودن یکی از الزامات مهم برای پزشکان خواهان مهاجرت به آمریکا و دریافت ویزای کار پزشکان است. متقاضی برای تطبیق وضعیت اقامت دائمی قانونی (LPR) به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه باید الزامات صلاحیت ارائه شده در جدول زیر را محقق کند:

تطبیق وضعیت پزشک مهاجر ویژه

الزامات صلاحیت

متقاضی در ایالات متحده مورد رسیدگی قرار گرفته و پذیرفته شده است یا مورد رسیدگی قرار گرفته و از وی تعهد گرفته شده است.
متقاضی باید در زمان تشکیل پرونده و تقاضای درخواست تطبیق در ایالات متحده حضور فیزیکی داشته باشد.
متقاضی واجد دریافت یک ویزای مهاجرتی می‏شود زیرا متقاضی از یک فرم I-360 تایید شده بهره مند می‌شود که او را به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه طبقه‏ بندی می کند.
متقاضی به محض تکمیل کردن درخواست تطبیق وضعیت و در زمان رسیدگی نهایی فورا یک ویزای مهاجرتی دریافت کرده باشد.
متقاضی با هیچ مانع عملی برای تطبیق وضعیت مواجه نباشد.
متقاضی مجاز به ورود به ایالات متحده بوده یا واجد شرایط چشم‌پوشی از اقدامی ناروا یا سایر اشکال تخفیفی باشد. 
متقاضی شایسته اجرای مطلوب رای باشد. 
ویزای کار پزشکان
ویزای کار پزشکان


واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای مهاجرتی

متقاضی اصلی جهت واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای کار پزشکان و تطبیق وضعیت به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه باید توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرت (USCIS) تحت عنوان یک پزشک مهاجر ویژه طبقه‏ بندی شود. متقاضی باید با تکمیل کردن یک دادخواست برای آمریکایی-آسیایی بودن، بیوه بودن، یا تکمیل فرم I-360 مهاجر ویژه چنین طبقه بندی را به دست بیاورد.

الزامات طبقه ‏بندی به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه برای دریافت ویزای کار آمریکا عبارتند از:
  • فارغ ‏التحصیلی از یک دانشکده پزشکی خارجی یا دارای مجوز طبابت در یک کشور خارجی
  • مجوز کامل و دائمی برای طبابت در یک ایالت آمریکا در ۹ ژانویه‏ ۱۹۷۸ و طبابت در یک ایالت در همان تاریخ
  • پذیرش ورود به آمریکا قبل از ۱۰ ژانویه‏ ۱۹۷۸ به عنوان یک غیر مهاجر J یا H
  • حضور مستمر در ایالات متحده از زمان پذیرش طبابت یا تحصیل در زمینه پزشکی

پزشک مهاجر ویژه باید مدارکی دال بر تحقق این الزامات به عنوان بخشی از فرایند تکمیل دادخواست فرم I-360 ارائه کند.

تایید مبنای اصلی برای تطبیق وضعیت و تعیین صلاحیت مداوم

دادخواست پزشک مهاجر ویژه برای دریافت ویزای کار پزشکان باید مورد رسیدگی قرار گرفته و هنگام بررسی درخواست تطبیق توسط متصدی مورد تأیید قرار گرفته باشد. دادخواست پزشک مهاجر ویژه خواهان ویزای کار آمریکا در زمان رسیدگی به درخواست تطبیق مجددا توسط USCIS مورد رسیدگی قرار نخواهد گرفت. با این حال، متصدی باید مطمئن شود که متقاضی می‏تواند در طبقه بندی پزشک مهاجر ویژه باقی بماند و درنتیجه واجد شرایط رسیدگی به عنوان پزشک مهاجر ویژه باشد. در نتیجه، شاید در زمان الزام متقاضی توسط USCIS برای ارائه مدارک بیشتر در مورد قرار داشتن در طبقه بندی پزشک مهاجر ویژه، نمونه هایی وجود داشته باشند. به عبارت دیگر، متصدی باید وضعیت هر دادخواست اصلی مهاجرتی را تایید کند که مبنای تطبیق را شکل می‏دهد.

۲٫ موانع انجام تطبیق

موانع خاص تطبیق برای پزشکان مهاجر ویژه مایل به دریافت ویزای کار پزشکان اعمال نمی‏شوند. با این حال، اگر این مهاجرین ویژه با هر نوع مانع تطبیق دیگری مواجه شوند واجد شرایط تطبیق وضعیت نیستند.

۳٫ الزامات مقبولیت و چشم پوشی

معمولا، یک متقاضی ویزای کار پزشکان که مجاز به ورود به ایالات متحده نیست. ممکن است تنها وضعیت LPR را در صورت به دست آوردن فرم چشم‌پوشی کردن یا سایر فرمهای تخفیفی معتبر  بدست آورد. بطور کلی، اگر عمل ناروایی صورت گیرد، متقاضی باید درخواست چشم‌پوشی یا سایر فرمهای تخفیفی را برای برطرف کردن آن ناروایی بکار گیرد. اگر درخواست چشم‌پوشی یا سایر فرمهای تخفیفی ارائه شود، ممکن است USCIS در صورتی درخواست متقاضی برای تطبیق وضعیت را تایید کند که متقاضی به موجب آن واجد شرایط باشد.

جدول زیر مشخص می‏کند کدام زمینه‏ های ناروایی برای متقاضیان جویای وضعیت LPR بر اساس طبقه بندی پزشک مهاجر ویژه اعمال می‏شوند و کدام زمینه‏ ها اعمال نمی‏شوند.

۴٫ رفتار اعضای خانواده

در صورت واجد شرایط بودن یک پزشک مهاجر ویژه برای ویزای کار پزشکان، همسر یا فرزند وی (مجرد و زیر ۲۱ سال سن) می‏تواند متقاضی اصلی را همراهی نموده یا بعداً به او بپیوندد. همچون متقاضیان، تطبیق وضعیت برای همسر و فرزند تحت همان مقوله مهاجرتی و تاریخ حق تقدم به عنوان متقاضی اصلی انجام می‌شود.

مدارک و شواهد
مدارک و شواهد

د) مدارک و شواهد

یک متقاضی ویزای کار پزشکان به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه باید مدارک زیر را برای تطبیق وضعیت ارائه کند:

  • درخواست ثبت اقامت دائم یا تطبیق وضعیت (فرم I-485) همراه با پرداخت هزینه؛
  • کپی اطلاعیه‏ تأییدیه (فرم I-797) برای درخواست پزشک مهاجر ویژه‏ متعلق به متقاضی اصلی؛
  • دو عکس مخصوص گذرنامه؛
  • یک کپی از مدرک هویتی عکس‏دار صادر شده از سوی دولت؛
  • یک کپی از شناسنامه؛
  • یک کپی از صفحه گذرنامه همراه با ویزای غیر مهاجرتی (درصورتیکه قابل انجام باشد)؛
  • یک کپی از صفحه گذرنامه همراه با مهر وضعیت مشروط (التزام)
  • یک کپی از گزارش ورود/خروج (فرم I-94) یا کپی پذیرش اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده آمریکا یا مهر وضعیت مشروط بر روی مدرک سفر (درصورتیکه قابل انجام باشد)؛
  • گزارش آزمایش پزشکی و واکسیناسیون (فرم I-693)؛
  • گواهی عدم سوءپیشینه مربوط به اتهامات جنایی، بازداشت‏ها، یا محکومیت‏ها (درصورتیکه قابل انجام باشد)؛
  • درخواست چشم‌پوشی از زمینه‏ های ناروایی (فرم I-601) یا سایر اشکال تخفیفی (درصورتیکه قابل انجام باشد)؛ و
  • مستندات وضعیت غیرمهاجرتی گذشته یا کنونی J-1 یا J-2، شامل اثبات انطباق با الزام اقامت خارجی ۲ ساله تحت e یا معافیت از آن (درصورتیکه قابل انجام باشد).

بعلاوه بر این، همسر یا فرزند کسی که به عنوان همراه متقاضی ویزای کار آمریکا تشکیل پرونده می دهد باید موارد زیر را ارائه گردد:

  • یک کپی از مدرک نشاندهنده‏‌ی رابطه با متقاضی اصلی، همچون سند ازدواج یا حکم فرزندخواندگی (درصورتیکه قابل انجام باشد)؛ و
  • یک کپی از اطلاعیه تأییدیه یا پذیرش (فرم I-797) برای فرم I-485 متقاضی اصلی یا یک کپی از کارت اقامت دائم متقاضی اصلی (فرم I-551) (در صورت قابل انجام بودن و عدم تشکیل هر دو پرونده توسط متقاضی اصلی).

رسیدگی

تشکیل پرونده

یک متقاضی جویای تطبیق وضعیت مهاجرت به آمریکا به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه ممکن است برای درخواست تطبیق خود به USCIS را بعد از تایید دادخواست مهاجر ویژه توسط USCIS  تشکیل پرونده دهد (تا زمانی که دادخواست معتبر باشد)، مشروط بر اینکه:

  • USCIS به درخواست تطبیق رسیدگی کند؛ 
  • الزامات دسترس‌‏پذیری ویزا محقق شوند.

ممکن است این متقاضیان برای درخواست تطبیق همزمان با فرم I-360 پرونده تشکیل ندهند.

مصاحبه

متصدی باید زمان مصاحبه‏‌ی حضوری متقاضی ویزای کار پزشکان در اداره‏‌ی مربوطه را برنامه‏‌ریزی کرده و به اداره‏‌ی مربوطه اختیار قانونی برای رسیدگی نهایی به موارد زیر را انتقال دهد:

  • متصدی نتواند بر اساس مدارک گزارش تصمیم گیری کند؛ یا
  • متقاضی معیارهای لازم برای چشم‌پوشی از مصاحبه را محقق نسازد.

تصمیم گیری

تأیید

متصدی باید مشخص کند که متقاضی ویزای کار پزشکان تمامی الزامات احراز شرایط را محقق ساخته و شایسته‌ی اجرا‏ی مطلوب رای قبل از تأیید درخواست برای تطبیق وضعیت به عنوان یک پزشک مهاجر ویژه یا عضوی از خانواده است. چنانچه درخواست برای تطبیق وضعیت قابل تأیید باشد، متصدی باید مشخص کند که ویزا در زمان رسیدگی نهایی دارای اعتبار باشد.

در صورت تایید، USCIS کدهای پذیرش زیر را برای متقاضیان تطبیق یافته تحت این مقوله اختصاص می‏دهد:

متقاضی قوانین پذیرش
پزشک مهاجر ویژه SJ6
همسر پزشک مهاجر (SJ6) SJ7
فرزند پزشک مهاجر (SJ6) SJ7

متقاضی از تاریخ تأیید درخواست تطبیق LPR می‏شود.

عدم پذیرش

اگر متصدی مشخص کند که متقاضی واجد شرایط دریافت ویزای کار پزشکان و مهجرت به آمریکا نیست باید درخواست تطبیق را رد کند. متصدی باید دلیل کتبی مبنی بر عدم پذیرش به متقاضی ارائه کند. اگرچه حق استینافی برای عدم پذیرش یک درخواست تطبیق وجود ندارد، اما ممکن است متقاضی پیشنهاد بازگشایی پرونده برای رسیدگی مجدد بنماید. اطلاعیه‏‌ی عدم پذیرش باید شامل دستورالعمل‏هایی برای اعلام استیناف یا پیشنهاد باشد (فرم I-290B).

شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا با مشاوران ما در تماس باشید

مرکز ویزا با داشتن وکلایی مجرب، آماده کمک به شما جهت مهاجرت به هر کشور در دنیا است !

شماره تماس:

۰۲۱-۶۶۷۴۶۴۵۴

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.