Business is booming.

گرین کارت پزشکان برای اقامت دائم در آمریکا

گرین کارت پزشکان
2,356

دریافت گرین کارت پزشکان شرط اقامت این افراد در آمریکا است. برای مهاجرت به آمریکا شرایط خاصی وجود دارد که باید به آنها توجه نمود. ویزاهای مختلفی با توجه به زمینه های مختلف صادر می شوند. با دریافت گرین کارت می توان اقامت دائم آمریکا را بدست آورد. اقامت برای مشاغل گوناگون با عناوین مختلف امکان پذیر است.  

استثناهای مهاجرت و دریافت گرین کارت

اجازه دریافت گرین کارت پزشکان و اقامت دائمی به کسانی داده می شود که توانایی های استثنایی داشته یا مدارک سطح بالایی دارند. برای دریافت اقامت دائمی این دسته از افراد، داشتن پیشنهاد کاری و گواهینامه کاری الزامی است. البته در یک صورت از این قضیه چشم پوشی خواهد شد. این که درخواست کننده گرین کارت بتواند اثبات کند که موافقت با درخواست وی جزیی از مسایل استثنایی مهاجرت می باشد.

ممکن است اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده آمریکا استثنایی برای اقامت پزشکان قائل شود. به این صورت که قبول کنند در مناطق معینی کار کنند که دارای امکانات کم می باشند.

شرایط پذیرش درخواست اقامت

برای دریافت گرین کارت پزشکان باید قبول کنید که به صورت تمام وقت در تمرینات بیمارستانی شرکت کنید. برای اکثر موارد مربوط به اقامت پزشکان، این مدت شامل پنج سال می باشد.

شما باید به عنوان پزشک مراقبت های اولیه کار کنید، مشاغلی نظیر:

  • پزشک عمومی
  • پزشک خانواده
  • پزشک بیماری های داخلی
  • پزشک اطفال
  • متخصص زایمان
  • دکتر زنان
  • روان پزشک
  • دکتر متخصص

شما باید در مناطق فاقد امکانات درمانی و سلامت جسمی یا روانی (مختص پزشکان روان ) کار کنید. باید در مناطقی کار کنید که از کمبود دارو رنج می برند. یا در کارهای نیازمند تجربه زیاد یا به عنوان متخصص در مناطق فاقد پزشک کار کنید.

شما باید یک گواهی نامه مبنی بر واقعی بودن مدارک تحصیلی‌تان به عنوان یک پزشک، از دفتر نمایندگی فدرال دریافت کنید. یا یک اظهارنامه از اداره کارگروه آموزشی سلامت دریافت کنید که تصدیق کند شغل شما در مجموعه استثنائات دریافت گرین کارت قرار دارد. این اظهارنامه به عنوان گواهی نامه شما طلقی خواهد شد.
گرین کارت پزشکان
گرین کارت پزشکان

فرایند درخواست گرین کارت

برای درخواست ثبت نام برای فرم l-485  برای درخواست گرین کارت پزشکان به فرم اقامت دائمی یا تطبیق وضعیت خود، نیاز خواهید داشت.

مدارک لازم برای پشتیبانی فرم l-485

برای دریافت گرین کارت پزشکان مدارک زیل باید به همراه فرم l-485  ارائه داده شوند:

  • دو عدد عکس مخصوص پاسپورت
  • درخواست برای چشم پوشی از ملازمات اقامت
  • کپی از اطلاعیه موافقت برای فرم l-612
  • زیر گروه ۲۱۲ e از اعلامیه مهاجرت و ملیت که اصلاح شده
  • کپی از فرم l-797 ، اطلاعیه موافقت برای l-140
  • کپی از مدارک تولد یا هر گونه سوابقی از تولد
  • کپی از تمامی صفحات پاسپورت به همراه ویزایی که به منظور مهاجرت نباشد
  • مدارک موافقت با ملازمات خدمات سه تا پنج ساله(که در بالا مورد بحث قرار گرفت). این مدارک می‌بایست تا قبل از ۱۲۰ روزی ارائه شود که فرم l-485 باید ارسال شود.
  • فرم l-693 در ارتباط با تست اعتیاد و کلیه سوابق واکسیناسیون
  • کپی از فرم l-797 که اطلاعیه موافقت برای تمامی تغییراتی است که در اطلاعات شناسایی شما انجام شده است
  • کپی از فرم l-20 یا تمامی سوابق تحصیلی ( کپی از پشت و جلو، شامل همه حاشیه نویسی ها بشود)
  • هزینه های اجرا فرایند اقامت دائمی
  • فرم g-28 (چنانچه برای ارائه پرونده خود وکیل دارید)

در صورتی که نیازمند کسب اطلاعات بیشتری درباره گرین کارت پزشکان هستید. می توانید با ما در تماس باشید.

مشاورین ما در مرکز ویزا آماده راهنمایی و پاسخ گویی به شما هستند.

شماره تماس ما :  ۰۲۱۶۶۷۴۶۴۵۴

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.