Business is booming.

ویزای کار آمریکا-E2

7

چه راهکاری جهت اخذ ویزای کار آمریکا در نظر دارید؟

 افراد بسیاری وجود دارند که به دنبال زندگی بهتر و امن تر برای خود وخانواده شان هستند.
ما در مورد اخذ ویزای کار آمریکا صحبت خواهیم کرد.
ویزای کار آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا و درخواست ویزا آمریکا همیشه آسان نیست، اما در موارد خاصی می توان این راه را هموار کرد.

بعنوان مثال اگر کسی در گذشته کسب و کار مناسبی داشته، نشانه ای است مبنی بر اینکه او می تواند درامریکا هم کسب و کار موفقی را راه اندازی کند.

 مردی مصری به نام سامه از مصر، خواهان مهاجرت کاری با خانواده اش به ایالات متحده امریکا بود.
البته او به مصر علاقمند بود، اما مایل بود که هر چه سریعتر از کشور خارج شود.

این مثال در مورد سامه صدق می کرد. او از اهالی مصر بود و کسب و کاری مرتبط با تاسیسات ماشیندر قاهره داشت.اکنون می خواست این کسب و کار را در ایالات متحده راه اندازی کند.
پس او گزینه خوبی برای ویزای کار آمریکا 
E-2 است. بنابراین جنبه های مثبت و منفی ویزای E-2 را برایش عنوان شد..

فواید ویزای E-2

  • سرعت فرآیند اخذ ویزای کار آمریکا E-2 در حدود چند ماه.
  • سرمایه گذاری در حدود ۲۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا.
  • کنترل منابع مالی نیاز بدون حساسیت و دقت زیاد.
  • انعطاف پذیری سفر با حداقل نگرانی در مورد حفظ محل اقامت.
  • کسب اجازه فوری برای کار در ایالات متحده امریکا. البته همسر هم می تواند در هر کجا که مایل باشد کار کند.
  • اجازه تحصیل فرزندان در کالج یا مدرسه، مانند سایر ساکنان امریکا.
  • هزینه های قانونی اندک در حدود ۱۰،۰۰۰ تا ۲۰،۰۰۰ دلار.
  • مزایای مالیاتی احتمالی بعنوان یک شهروند غیرمهاجر.
  • کاغذبازی های کمتر و پذیرش منعطف تر سرمایه گذار درزمان انطباق کسب و کار با قوانین موجود.

معایب ویزای E-2

  •  لزوم فعال بودن در کسب و کار و توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی، زیرا سرمایه گذاری منفعل ارزشی ندارد.
  • حضور داشتن سرمایه گذار در ایالات متحده. شما اینجا هستید زیرا کسب و کار شما اینجاست.
  • تمدید ویزا هر ۳ یا ۵ سال
  • عدم وجود راهی قطعی و روشن برای کسب گرین کارت و شهروندی ایالات متحده امریکا
  • وابسته بودن همه چیز به موفقیت در کسب و کار. در کسب و کار شکست خورده اید؟ پس خداحافظ!

ویزای کار آمریکا

ما شرایط ویزای کار آمریکا E-2 را بررسی کردیم. به طور کلی، دولت ایالات متحده می خواهد مطمئن شود که شما پول کافی
برای راه اندازی یک کسب و کار را دارید. باید کسب و کارتان پولساز باشد، نه اینکه صرفا اجاره مکان را بپردازید. 

شما باید روی منابع مالی خود کنترل داشته باشید و کسب و کارتان باید تأثیر مثبت اقتصادی بر ایالات متحده آمریکا داشته باشد.

درست است که نمی توان قطعا به موفقیت در کسب ویزای کار آمریکا E-2 امیدوار بود اما نکته مثبت این است که نهایت سرمایه گذاری در این رابطه صرفا ۲۰۰،۰۰۰ دلار است.

این سرمایه گذاری از زمانی آغاز می شود که مسئولین مربوطه، به طور جدی تقاضای شما را مورد بررسی قرار می دهند.
البته اشخاصی هستند که می خواهند تنها در حدود ۵۰،۰۰۰ دلار سرمایه گذاری کنند و ویزای
E-2 را دریافت کنند.
باید گفت که احتمال موفقیت آنها بسیار کم است.

برخی از ملاحظات اضافی که کنسولگری در زمان تصمیم گیری در مورد شایستگی یک متقاضی برای دریافتویزای کار آمریکا E-2 درنظر می گیرد، این است که آیا سرمایه گذاری تجاری به اندازه کافی بزرگ است (فکر می کنم میلیون ها دلار)؟
آیا کسب و کار شما، تعدادی شغل در ایالات متحده ایجاد خواهد کرد؟
و یا حتی گاهی نوآوری کسب و کار را مدنظر قرار می دهد، مثل اینکه آیا کسب و کار شما گوگلی جدید خلق خواهد کرد؟

اما در مورد سامه، ما موارد زیر را مدنظر قرار داده می شود:

  • ثبت یک شرکت امریکایی
  • اعلام حضور در ایالات متحده (دفتر کار)
  • افتتاح حساب بانکی شرکتی
  • ثبت نام باR.S. برای اهداف مالیاتی درآمد
  • آماده سازی یک طرح تجاری
  • سرمایه گذاری ۲۰۰،۰۰۰ دلار در حساب بانکی شرکت
  • کسب مدارک لازم برای سامه

نتایج بدست آمده در مورد سامه

سامه در درخواست خود موفق شد. او یک ویزای کار ۵ ساله E-2 دریافت کرد.
همسر او نیز یک ویزای کار آمریکا  E-2 دریافت کرد که به او امکان داد مدارک تاییدیه استخدامی (EAD)را بدست آورد.
این اسناد، به او کمک می کرد تا بتواند در هر جایی در ایالات متحده کار کند.
جالب است بدانید تا زمانی که تجارت سامه در ایالات متحده آمریکا وجود داشته باشد، ویزای E-2 او تمدید می شود.

سامه و همسرش برای مهاجرت کاری به امریکا موفق شدند و در حال حاضر در یکی از ایالت های
جنوبی امریکا زندگی می کنند. آنها از یک زندگی شاد و موفقیت در کسب و کار خود لذت می برند.

آیا مایل به کسب اطلاعات بیشتر دررابطه با ویزای کار آمریکا هستید؟
مشاورین مجرب و متخصص ما در این زمینه راهنمای شما هستند.
همچنین وکلای قانونی ما تجربه سالها تحصیل ،کار و زندگی در آمریکا را با شما به اشتراک میگذارند.

شماره تماس ما :۸۰-۸۸۹۸۵۱۷۸-۰۲۱

منبع:forbes

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.