Business is booming.

دریافت ویزا برای اقامت در بلغارستان

6

اگر قصد دریافت ویزا و اخذ اقامت بلغارستان را دارید لازم است با روال دریافت ویزای این کشور آشنا شوید.
بلغارستان یکی از کشورهای اروپای شرقی و عضو اتحادیه اروپاست. با اقامت در این کشور از مزایای زندگی در اروپا
بهره مند می شوید، مطالب زیر را دنبال کنید تا از مراحل دریافت ویزای بلغارستان بیشتر بدانید.

مجوز اقامت در بلغارستان

افرادی که مایل به اخذ اقامت در بلغارستان به صورت طولانی مدت هستند، باید ابتدا درخواست خود را به وزارت مهاجرت در کشور بلغارستان ارسال نموده و سپس گواهی اقامت دریافت کنند.
اساسا اقامت طولانی مدت در بلغارستان به این شکل است که هر فرد باید ۳ ماه از ۶ ماه سال را در این کشور حضور داشته باشد.

اما شهروندان اروپایی که قصد ماندن در کشور بلغارستان را دارند. بیش از این مدت نیز اجازه‌ اقامت در کشور را دارند.
افرادی که شهروند اروپایی نیستند. و برای اقامت در بلغارستان بیش از ۳ ماه تمایل دارند باید مجوز اقامت خود را تمدید کنند.
این گواهینامه ها توسط وزارت مهاجرت در بلغارستان صادر می‌شوند.

 در قانون جمهوری بلغارستان سه نوع ویزا وجود دارد:

  1. ویزای اقامت یک ساله
  2. ویزای اقامت طولانی مدت ۵ ساله و تمدید اعتبار آن
  3. ویزای اقامت طولانی برای مدت نامحدود
برای درخواست اقامت دائم در کشور بلغارستان ابتدا باید به ویزای طولانی مدت دست پیدا کرد.

رایج‌ترین شرایط صدور اقامت طولانی مدت در بلغارستان عبارتند از:

  • شخص از طریق سرمایه گذاری در بلغارستان یک شرکت تاسیس نماید و حداقل ۱۰ نفر از اتباع بلغاری را به استخدام در آورد.
  • فردی که نماینده تجاری شرکت خارجی است و با ثبت محصول خود در امور بازرگانی و صنعت بلغارستان نقش آفرینی میکند.
  • شخصی که توسط سازمان اشتغال به کار در بلغارستان دعوت به کار شده باشد.

اگر برای اقامت در بلغارستان به شخصی ویزای اقامت طولانی مدت داده شود. او با اعتبار این مجوز می تواند آزادانه در این کشور زندگی کند.
یا هر زمان که بخواهد این کشور را ترک نموده و دوباره وارد آن شود.

خارجی های دارای اجازه اقامت طولانی مدت بلغارستان به تمام حقوق و تعهدات ویژه شهروندان بلغاری دسترسی دارند.
برای مثال، آنها می توانند توسط کارفرمایان بلغارستان استخدام شوند (اجازه اشتغال). و پاداش اجتماعی، بیمه درمانی و غیره دریافت می کنند.

همچنین یکی از مزایای اقامت در بلغارستان دریافت ویزای اقامت طولانی مدت اتحادیه اروپا است.
اقامت دائم در هر کجای اتحادیه اروپا بنا به خواست شخص امکان پذیر است البته در صورتیکه مدت ۵ سال
به طور مداوم در جمهوری بلغارستان اقامت داشته باشد.

اعطای اقامت دائم برای افرادی دارای شرایط زیر:

  • خویشاوند بلغاری داشته باشند.
  • زوج خارجی که بیش از ۵ سال با یکدیگر ازدواج  کرده و به طور قانونی و مستمر در قلمرو بلغارستان به مدت ۵ سال اقامت داشته اند.
  • کودکان کم سن و سالی که ازدواج نکرده اند و با وضعیت اقامت دائم در بلغارستان زندگی میکنند.
  • اعضای خانواده شخص از شهروندان بلغاری باشند.
  • برای خارجی هایی که سرمایه گذاری خاص در بلغارستان انجام داده اند.
    مانند افرادی که در بلغارستان بیش از یک میلیون لووا سرمایه گذاری کرده اند یا از طریق خرید سهام
    در شرکت های بلغاری در بورس اوراق بهادار بلغارستان معامله انجام دادند.
  • سرمایه گذاری برای تاسیس شرکت در پایتخت بلغارستان به مبلغ بیش از ۶ میلیون لوا که سهام آن در معاملات
    بورس اوراق بهادار بلغارستان نقش داشته باشد.

برای شهروندان اروپایی دو نوع گواهی اقامت در بلغارستان صادر می شود:

  • گواهی طولانی مدت اقامت با مدت معتبر تا پنج سال
  • گواهی اقامت دائم – برای مدت نامحدود.

مبنای صدور گواهی اقامت طولانی مدت برای شهروندان اروپایی:

  • شهروند اروپایی که در بلغارستان مشغول به کار بوده یا خود اشتغال هستند.
  • شهروند اروپایی دارای بیمه های پزشکی و استطاعت مالی برای پوشش هزینه های اقامت خود و اعضای خانواده.
    (بدون نیاز به تامین مالی از جانب سیستم این کشور)
  • شهروند اروپایی که در سیستم آموزشی بلغارستان تحصیل کرده اند (چه در مدارس و چه کالج).
    و استطاعت مالی برای پوشش دادن هزینه های خود و اعضای خانواده را داشته باشند.
    و به سیستم بلغارستان وابستگی نداشته باشد.

شهروندان اروپایی برای اخذ ویزای طولانی‌مدت باید سه ماه پس از اولین ورود به بلغارستان درخواستشان را به وزارت مهاجرت ارسال کنند.

در صورت مفقود شدن یا ناقص بودن برخی مدارک لازم، شهروند اروپایی باید طی هفت روز برای اصلاح آنها اقدام کنند.
اگر شخص نتواند نواقص را تصحیح کند، مقامات صلاحیت ویزای بلند مدت را رد می‌کنند!!

ممکن است حق ورود و اقامت در بلغارستان برای شهروند اروپایی در موارد استثنایی به دلایلی محدود شود. از جمله امنیت ملی، نظم عمومی یا بهداشت عمومی.

شهروندان اروپایی که ۵ سال در بلغارستان اقامت دارند گواهی اقامت دائم دریافت می‌کنند. و مدارک لازم را برای انجام
درخواست خود ارسال نمایند.

در صورتی که نیازمند کسب اطلاعات بیشتری درباره اقامت در بلغارستان هستید، می توانید با ما در تماس باشید.

مشاورین ما در مرکز ویزا آماده راهنمایی و پاسخ گویی به شما هستند.

شماره تماس ما :۸۰-۸۸۹۸۵۱۷۸-۰۲۱

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.