Business is booming.

اخذ گرین کارت برای اقامت در آمریکا

68

اخذ گرین کارت یکی از راه های ورود به خاک ایالات متحده آمریکا می باشد. این کارت برای افرادی صادر می شود که واجد شرایط لازم برای مهاجرت به ایالات متحده آمریکا هستند.
در واقع داشتن گرین کارت، شرط اقامت و اشتغال دائم شما را در ایالات متحده  آمریکا فراهم می آورد.

به چند طریق می توان واجد شرایط برای اخذ اقامت گردید. خانواده یکی از راه‌های اخذ گرین کارت می باشد. در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

خانواده اشخاص دارنده گرین کارت (ساکنان دائمی):

ممکن است به عنوان شخص دارنده گرین کارت برای برخی از اعضای خانواده برای مهاجرت به آمریکا درخواست ارائه دهید.
ممکن است برای اعضای خانواده تان دادخواست دهید که در ادامه نام برده می شوند:

  • همسر (شوهر یا همسر)
  • فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال
  • فرزندان پسر یا دختر مجرد در هر رده سنی

فرایند درخواست:

به منظور اخذ گرین کارت برای اعضای خانواده تان، شما باید:

  1. باید فرم I-130 را تکمیل و ارسال نمایید که فرم دادخواست مهاجرت برای خویشاوندان نسبی باشد.
  2. باید مدارکی ارائه دهید که گواه این امر باشند که شما ساکن دائمی آمریکا هستید.
  3. مدارک مربوط به ارتباطات تعیین کننده مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج، حکم طلاق، و غیره، باید به اثبات برسد.
    برای مدارک مورد نیاز، راهنمای فرم را مطالعه کنید.
  4. در صورت اعمال هر تغییر قانونی در نام خودتان و یا نام اعضای خانواده‌تان (اشخاص ذینفع)، باید مدارک به منظور اثبات آن ارائه گردد.

دستورالعمل های فرم I-130، فرم دادخواست مهاجرت برای خویشاوند نسبی، را به منظور کسب دستورالعمل های دقیق ملاحظه نمایید.

در صورت نظامی بودن شما یا یکی از اعضای خانواده‌تان آمریکا، شرایط ویژه نظامی ممکن است برای شرایط اخذ گرین کارت شما اعمال شود.
برای مثال برای همسران افرادی که از اعضای نیروهای مسلح ایالات متحده آمریکا هستند، از نظر تسریع در روند اقدامات برای مهاجرت و یا گرفتن تابعیت برون مرزی، واجد شرایط می باشند.
فرزندان افراد عضو نیروهای مسلح نیز برای گرفتن تابعیت برون مرزی واجد شرایط هستند.
برای کسب اطلاعات و منابع اضافی، صفحه “Information For Members of the Military and their Families” (اطلاعات در مورد اعضای نظامی و خانواده های آنها) را ملاحظه کنید.

الویت های دسته بندی:

هنگام دادخواست برای بستگانتان، اولویت های دسته بندی زیر اعمال می شود:

  • اولین اولویت:
    پسران و دختران بزرگسال مجرد از شهروندان آمریکا (منظور از بزرگسال، شهروندان با ۲۱ سال سن یا بیشتر می باشند.)
  • الویت دوم (۲A):
    همسران دارندگان گرین کارت، فرزندان مجرد (زیر ۲۱ سال) ساکنان دائمی
  • اولویت دوم ( ۲B):
    دختران و پسران بزرگسال مجرد ساکنان دائمی
  • الویت سوم:
    پسران و دختران متاهل (در هر رده ی سنی) شهروندان آمریکا
  • الویت چهارم:
    برادران و خواهران بزرگسال شهروندان آمریکا

ویزا با توجه به تاریخ الویت دادخواست، برای فرد صادر خواهد شد. این تاریخ، ملاک ترتیب زمانی می باشد.
(منظور از تاریخ الویت، تاریخی می باشد که در آن زمان فرم I-130 به درستی تکمیل و ارسال شده است).
در واقع زمانی امکان صدور ویزا برای یک شخص وجود دارد که نوبت به تاریخ الویت ( Priority date) آن متقاضی رسیده باشد.

گاهی آنقدر تعداد متقاضیان زیاد می باشد، که ممکن است زمان انتظار برای صدور ویزا چندین سال نیز طول بکشد.
به منظور کسب آگاهی از آخرین نوبت ها، باید به ویزا بولتن مراجعه نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد روز و تاریخ الویت، به صفحه “Visa Availability and Priority Dates” (واجد شرایط بودن برای صدور ویزا و تاریخ های الویت) مراجعه فرمایید.

پیدا کردن تاریخ الویت:

تاریخ الویت خود را می توانید در فرم I-797 پیدا کنید. مدت زمان انتظار برای دریافت ویزای مهاجرت یا تنظیم وضعیت بستگی به موارد زیر دارد:

  • تعداد متقاضیان ویزا و تعداد ویزاهای موجود
  • محدودیت های ویزای هر کشور
  • تعداد ویزاهای اختصاص یافته به فهرست الویت های شما.

مرحله و قدم بعدی چیست؟

ممکن است خویشاوند شما به صورت قانونی در آمریکا باشد. برای اخذ گرین کارت و اقامت دائم در آمریکا به عنوان یک ساکن دائمی، باید فرم I-485، فرم در خواست اقامت دائم یا تطبیق وضعیت را تکمیل نماید.
برای این کار نیازی به بازگشت به کشور برای تکمیل فرایند نیست. این فرآیند، تطبیق وضعیت نامیده می شود.
اگر خویشاوند شما، خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد، دادخواست شما به مرکز ملی ویزا (NVC) ارسال خواهد شد.
سپس زمانی که یک ویزا واجد شرایط می گردد، و خویشاوند شما در مورد نحوه عملکرد، توضیحات لازم را ارائه دهد، NCV دادخواست شما را به کنسولگری آمریکا می فرستد.
این فرایند با عنوان “فرایند کنسولی” شناخته می شود. الویت دسته بندی عضو خانواده شما مشخص می کند که او تا چه زمانی باید منتظر شماره ویزای مهاجرتی بماند.
هنگام تکمیل فرم دادخواست می توانید برای آگاهی از روند پیشرفت دادخواست به صفحه “Check My Case Status” مراجعه کنید.

 

دادخواست ویزا (فرمI-130) برای اخذ گرین کارت تنها برای نشان دادن وجود صلاحیت استفاده می شود. یک دادخواست مورد تائید، هیچ منافعی به جز ایجاد شرایطی برای فرایند ویزا ندارد.

در صورتی که نیازمند کسب اطلاعات بیشتری درباره اخذ گرین کارت هستید. می توانید با ما در تماس باشید.

مشاورین ما در مرکز ویزا آماده راهنمایی و پاسخ گویی به شما هستند.

شماره تماس ما :۸۰-۸۸۹۸۵۱۷۸-۰۲۱

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.